O πρώτος γύρος έστειλε τα μηνύματα του με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο για το τι χρειάζεται η κάθε ομάδα.

Λίγο πριν την έναρξης της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου το TransferGeeks σας παρουσιάζει την άποψη της συντακτικής ομάδας για το τι χρειάζεται η κάθε μία από τις «πέντε» της Super League.

Ολυμπιακος: Eξτρεμ

Οι πρωταθλητές Ελλάδος δεν έχουν ξεκινήσει την σεζόν με τον τρόπο που θα ήθελαν. Έχουν χάσει πολλούς βαθμούς στο πρωτάθλημα, ακόμη αν στους τελευταίους αγώνες βελτιώθηκαν τα αποτελέσματα και οι εμφανίσεις.

Αυτή τη στιγμή οι ερυθρόλευκοι χρειάζονται έναν παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά μπροστά, ένα εξτρέμ το οποίο θα είναι ικανό να δημιουργήσει και να σκοράρει, αποτελώντας μία ακόμη αξιόπιστη επιλογή μπροστά, πέρα από τον Μασούρα. Αυτός ο παίκτης φαίνεται πως δε θα είναι ο Μαντσίνι, με τους ερυθρόλευκους να συνεχίζουν να βρίσκονται σε διαδικασία αναζήτησης.

Παναθηναϊκος: Εξτρεμ

Από τις πιο ξεκάθαρες περιπτώσεις είναι αυτή του Παναθηναϊκού. Η πράσινοι έκαναν τα… πάντα με τη βοήθεια του Αϊτόρ, αλλά στάθηκαν άτυχοι καθώς θα τον χάσουν για το υπόλοιπο της χρονιάς.

Πλέον η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα ψάξει να βρει έναν παίκτη που θα μπορεί να πάρει στις πλάτες του την ομάδα, όπως το έκανε ο Ισπανός στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος.

ΑΕΚ: Αριστερο μπακ

Το περσινό καλοκαίρι αποδείχθηκε… ονειρικό για την ΑΕΚ, λύνοντας πολλά από τα προβλήματα που είχε τόσο στην άμυνα όσο και στη μεσαία γραμμή. Ο Βίντα, ο Μουκουντί, ο Σιντιμπέ είναι είτε παίκτες που ήδη έχουν κάνει τη διαφορά, είτε που η αξία τους είναι τέτοια που υπάρχει σιγουριά για το μέλλον.

Πλέον η ομάδα του Αλμέιδα θα ήθελε ένα καλό αριστερό μπακ που θα μπορεί να κάνει τη διαφορά, αυξάνοντας τις ελπίδες της ΑΕΚ για το φετινό πρωτάθλημα.

ΠΑΟΚ: Σεντερ φορ

Κάθε αρχή και δύσκολη λένε, με το νέο πρότζεκτ του ΠΑΟΚ να επιβεβαιώνει τη συγκεκριμένη ρήση. Αρκετά είναι τα πράγματα που δεν έχουν πάει όπως τα είχαν στο μυαλό τους οι ασπρόμαυροι, αλλά τίποτα δε συγκρίνεται με την ανάγκη του ΠΑΟΚ για την απόκτηση σέντερ φορ.

Ο Τόμας δεν έχει δώσει ποτέ αυτά που περίμεναν όσοι τον έφεραν στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο Ολιβέιρα δε δείχνει να είναι στο επίπεδο στο οποίο βρισκόταν όταν πρωτο-συστήθηκε στη Super League. Η ομάδα του Λουτσέσκου χρειάζεται μπροστά έναν παίκτη ο οποίος θα κάνει τη διαφορά.

Αρης: Αμυντικό χαφ

Ξεκινώντας το πρωτάθλημα ο Άρης είχε ίσως το χειρότερο κέντρο σε ολόκληρη τη Super League. Με την είσοδο του Ετέμπο στην ομάδα αυτό άλλαξε, με τους κιτρινόμαυρους όμως να χρειάζονται μία ακόμη επιλογή στη μεσαία γραμμή. Αυτή αναμένεται είναι ο Βλάντιμιρ Νταρίντα που ήδη προπονείται με την ομάδα.

Αν δεν υπάρξει κάποια ανατροπή στο θέμα του χαφ, αυτό που χρειάζεται στη συνέχεια ο Άρης είναι να πλαισιώσει τον Γκρέι με έναν ακόμη κεντρικό επιθετικό ώστε να μπορεί να λειτουργήσει καλύτερο το -πιο αποδοτικό για εκείνον- 4-4-2.

loading...

Previous articleΟι μεγαλύτερες απογοητεύσεις του μουντιάλ
Next articleΟ «κίτρινος τύπος» της Πολωνίας ασχολείται με τον Πούχατς που θέλει ο Παναθηναϊκός

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here