Το μουντιάλ βρήκε αρκετούς κερδισμένους αλλά και μερικές μεγάλες απογοητεύσεις.

Οι συντακτική ομάδα του TransferGeeks σας παρουσιάζει τις οκτώ μεγαλύτερες απογοητεύσεις του μουντιάλ. Παίκτες από τους οποίους περιμέναμε περισσότερα και περισσότερο «έριξαν» τη μετοχή τους, παρά βγήκαν κερδισμένοι από τη παρουσία τους στο μουντιάλ.

Ινιακι Γουιλιαμς

Ένας από τους πολλούς σέντερ φορ που δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες είναι ο Ινιάκι Γουίλιαμς της Αθλέτικ Μπιλμπάο. Στα 27 του χρόνια ο Γουίλιαμς αποφάσισε να ταξιδέψει στη Γκάνα για να παίξει στην Εθνική ομάδα. Σε τρία παιχνίδια δε μπόρεσε να αφήσει το στίγμα του και δε δικαίωσε τον τίτλο του «star» της ομάδας.

Χαρακτηριστικότερη του στιγμή ήταν όταν προσπάθησε να γίνει… Μπουχαλάκης, στη πρεμιέρα απέναντι στη Πορτογαλία.

Ντανιελ Τζειμς

Η καριέρα του Ουαλού συνεχίζει να έχει φθίνουσα πορεία, με το φετινό μουντιάλ να μη μπορεί να την ανατρέψει. Στη πρεμιέρα με την Αμερική ήταν κάκιστος με την ομάδα του να ανεβαίνει μετά την αλλαγή του. Στο δεύτερο ματς έπαιξε από τον πάγκο χωρίς να κάνει διαφορά και στο τρίτο ξεκίνησε και πάλι βασικός, όντας κατώτερος του αναμενομένου.

Αγκισα

Ο μέσος της Νάπολι ήταν από τα μεγαλύτερα ονόματα του Καμερούν, χωρίς να μπορέσει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες. Με τη Βραζιλία ήταν πολύ καλός όπως όλη η ομάδα του, αλλά στα ματς με Ελβετία και Σερβία που κρίθηκε η πρόκριση δεν έπαιξε στο επίπεδο που θα έπρεπε.

Μαρτίνες

Από που να ξεκινήσεις και που να τελειώσεις με τον Μαρτίνες. Να πεις για τις ευκαιρίες που έχασε; Να πεις ότι ο αντικαταστάτης του άλλαξε την εικόνα της Αργεντινής προς το καλύτερο; Να πεις ότι ούτε ως αλλαγή στον τελικό δε μπόρεσε να εκτελέσει σωστά. Ο φορ της Αργεντινής πάντως ήταν σκιά του εαυτού του συνεχίζοντας την… κατάρα των φορ στην Εθνική Αργεντινής.

Σερζίνιο Ντεστ

Η πορεία του Ντεστ στη Μπαρτσελόνα και τη Μίλαν έριξαν σε πολύ μεγάλο βαθμό της μετοχές του στο Ευρωπαϊκό χρηματιστήριο, με το μουντιάλ να είναι μία ευκαιρία να «ρεφάρει». Αντ’ αυτού, τη στιγμή που ο Πούλισικ ξεχώριζε σα τη μύγα μες το γάλα, ο Ντεστ δεν έκανε τη διαφορά σε κανένα παιχνίδι και έδειξε ότι ίσως δεν μπορεί να σταθεί στο υψηλότερο επίπεδο.

Ντόλμπεργκ

Ο Κάσπερ Ντόλμπεργκ είναι από τα ονόματα τα οποία αναμένεται να απασχολήσουν την Ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική κοινότητα τα επόμενα χρόνια. Στο μουντιάλ πάντως δε δικαίωσε το ντόρο γύρω από το όνομα του. Φαινόταν αποκομμένος από την υπόλοιπη ομάδα και δε κατάφερε να σκοράρει στα τρία παιχνίδια της ομάδας του.

Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς

Με οκτώ γκολ παθητικό και χωρίς να εμπνέει καθόλου σιγουριά ο Βάνια Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς ήταν η αχίλλειος πτέρνα της Σερβίας και ο κύριος λόγος που δε μπόρεσε η ομάδα του να προκριθεί στα νοκ-άουτ, παρά το ταλέντο που υπήρχε.

Ντάρβιν Νούνιεζ

Ο Ουρουγουανός συνεχίζει να βρίσκεται σε μία δύσκολη αγωνιστική κατάσταση. Ούτε στη Λίβερπουλ δεν έχει μπορέσει να εγκληματιστεί, ούτε στην Εθνική του ομάδα προσέφερε. Δε πέτυχε ούτε γκολ, δεν είχε σωστές κινήσεις και έδειξε πως μάλλον οι φίλοι της Ουρουγουάης πρέπει να… ανησυχούν για το μέλλον τους.

loading...

Previous articleO Xoυάνγκ και το αεροπλάνο που κόντεψε να χάσει λόγω της… λατρείας των Νοτιο-Κορεατών
Next articleΟι παίκτες που χρειάζονται οι «5»

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here