Ένα νέο ρεπορτάζ που δημοσιεύθηκε στο Μεξικό εμπλέκει τον νυν τεχνικό της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα σε σενάρια ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της Σαν Ντιέγκο.

Ο σύλλογος από το Μεξικό θα αγωνίζεται στο MLS και ψάχνει έναν προπονητή που να γνωρίζει καλά αυτά τα πρωταθλήματα και μια εκ των κορυφαίων επιλογών της φαίνεται πως είναι ο προπονητής της «Ένωσης». Σύμφωνα, λοιπόν, με το elfutbolero.com.mx «ο Ούγκο Σάντσες ζήτησε 3.000.000 ευρώ, ενώ ο Αλμέιδα θα έψαχνε μισθό με τα χρήματα που παίρνει στην Ελλάδα, δηλαδή 30 εκατ. πέσος (1.600.000 ευρώ)».

Επιπρόσθετα το συγκεκριμένο ρεπορτάζ τονίζει πως ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας έχει ως πρώτο στόχο τον Αργεντίνο προπονητή, ενώ «θα μπορούσε να φέρει μαζί του σπουδαίες παίκτες όπως ο Ροδόλφο Πισάρο και Ορμπελίν Πινέδα». Ενώ στο δημοσίευμα υπάρχουν κι άλλα ονόματα υποψηφίων για τον πάγκο του συλλόγου, όπως είναι αυτά τον Χαβιέρ Αγκίρε και Μιγκέλ Ερέρα.

Επίσης κάτι που δεν αναφέρεται πουθενά στο εν λόγω ρεπορτάζ είναι πως το συμβόλαιο του «Πελάδο» με την ΑΕΚ λήγει το 2028, ενώ υπάρχει και ρήτρα αποδέσμευσης 10 εκατ. ευρώ.

loading...

Previous articleΛεωνίδας Στεργίου: Σκόραρε το παρθενικό του γκολ στη μεγάλη νίκη της Στουτγκάρδης επί της Μπάγερν (vid)
Next articleΜανδάς: Η Λάτσιο προχωρά σε ανανέωση συμβολαίου με αύξηση αποδοχών!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here