Δεν ήταν «βελούδινο» το διαζύγιο ΠΑΟΚ-Ίνγκανσον.

Ο Ισλανδός ποδοσφαιριστής αποτέλεσε τον «βράχο» της άμυνας του ΠΑΟΚ τα τελευταία τέσσερα χρόνια, αλλά πλέον θα συνεχίσει την καριέρα του στη Δανία και τη Μίντιλαντ.

Για την υπόθεση αυτή μίλησε ο Κυριάκος Κυριάκος και έδειξε ενοχλημένος με την στάση του ποδοσφαιριστή καθώς όπως είπε ο ΠΑΟΚ έκανε ακριβώς την ίδια πρόταση με τους Δανούς στον 29χρονο ποδοσφαιριστή, αλλά εκείνος πίεσε για να αποχωρήσει.

Συγκεκριμένα δήλωσε στο SDNA:

«Εμένα η επιμονή του Ίνγκασον με προβλημάτισε και με ενόχλησε. Με ενόχλησε που ήθελε να πάει στη συγκεκριμένη ομάδα και δεν ήθελε να συζητήσει την παραμονή του. Και ασφαλώς είναι ένα ζήτημα αυτοκριτικής και λειτουργίας για το πώς ένας ποδοσφαιριστής που ήταν ικανοποιημένος εδώ, δεν είχε εκφράσει ποτέ δυσαρέσκεια, μέσα σε ένα βράδυ, άλλαξε άποψη και αγνόησε ένα συμβόλαιο που ήταν από τα υψηλότερα της ομάδας. Συμβόλαιο που τον ικανοποιούσε και δεν συζήτησε και την προσπάθειά μας να… ματσάρουμε την πρόταση της Μίντιλαντ. Προφανώς δεν μπορείς να κρατάς παίκτες που θέλουν να φύγουν. Το να έρθει μία πρόταση από Αγγλία το καταλαβαίνω, βάζει τον ποδοσφαιριστή σε σκέψεις.

loading...

Previous articleΒόλος: Παίρνει δανεικό από τον Παναθηναϊκό τον Τρουιγιέ
Next articleΣτην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Πιζάρο

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here