Ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε αρκετά στον πρώτο προημιτελικό κόντρα στην Μπριζ και η ήττα με 1-0 μοιάζει… κολακευτική αφού οι Θεσσαλονικείς θα μπορούσαν να είχαν δεχθεί και άλλα γκολ.

Η πιο κλασσική στιγμή για γκολ των Βέλγων εκτός του 1-0 ήταν όταν ο Ιγκόρ Τιάγκο κέρδισε πέναλτι από τον Κοτάρσκι σε διεκδίκηση της μπάλας με τον τελευταίο να αντιδρά απρόσεκτα. Ο Βραζιλιάνος ανέλαβε και την εκτέλεση υπολόγιζε όμως χωρίς τον… ξενοδόχο.

Στην περίπτωση αυτή δηλαδή, τον Κίριλ Ντεσπόντοφ ο οποίος είχε υπάρξει συμπαίκτης του Βραζιλιάνου στη Λουντογκόρετς για 1 χρόνο αφού το χειμώνα του 2022 ο 22χρονος επιθετικός της Μπριζ είχε αποκτηθεί τότε από τους Βούλγαρους. Έτσι ο 27χρονος εξτρέμ είχε ένα τετ-α-τετ δευτερολέπτων με τον πορτιέρο του δικεφάλου ώστε να τον συμβουλέψει για το τι θα πρέπει να κάνει για να αποκρούσει το πέναλτι.

Έτσι και έγινε με τον Κροάτη να διορθώνει το λάθος του με τη βοήθεια του Ντεσπόντοφ και τους Θεσσαλονικείς να παραμένουν στο παιχνίδι της πρόκρισης ενόψει του δεύτερου αγώνα (18/4 22:00) στην Τούμπα.

loading...

Previous articleΟλυμπιακός: Κορυφαίος ο Τζολάκης με έξι αποκρούσεις, τόσες είχε και ο Μαρτίνεθ της Άστον Βίλα
Next articleΧατ – τρικ Κουλούρη στην Πολωνία – “Γάζωσε” την Ρουχ Χορζόφ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here