Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης διανύει μια εξαιρετική χρονιά με τον ΠΑΟΚ και όπως είναι αναμενόμενο, αρκετοί σύλλογοι έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την περίπτωση του. Ένας εξ αυτών που τη δεδομένη στιγμή σύμφωνα με τα ρεπορτάζ μοιάζει να έχει εκφράσει την πρόθεση του για τη μεταγραφή του 20χρονου αμυντικού στους Θεσσαλονικείς, είναι η Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Ο Χανιώτης σέντερ μπακ αποτελεί πόλο έλξης για αρκετούς ευρωπαϊκούς συλλόγους ιδιαίτερα με την εξαιρετική του παρουσία στα περισσότερα ευρωπαϊκά παιχνίδια του «δικεφάλου» και μετρά συνολικά 32 συμμετοχές, 4 γκολ και 2 ασίστ. Οι Γερμανοί μοιάζουν πιο… ψημένοι για να αποκτήσουν τον υψηλόσωμο αμυντικό με τον οποίο βρέθηκαν αντιμέτωποι δις φέτος στους ομίλους του Conference League και μάλιστα «πληγώθηκαν» από αυτόν στο παιχνίδι της Θεσσαλονίκης όπου ο ΠΑΟΚ είχε επικρατήσει με 2-1 και ο Κουλιεράκης είχε σκοράρει το νικητήριο γκολ στις καθυστερήσεις.

Το νέο Γερμανικό ρεπορτάζ και οι… ιδιαιτερότητες που μπαίνουν στο προσκήνιο

Πάμε όμως τώρα στο… ζουμί της υπόθεσης. Η Άιντραχτ σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσιεύθηκαν από το πρωί της Τετάρτης (16/4) από το Γερμανικό SkySport έχει προσεγγίσει τόσο την ελληνική ομάδα, όσο και τον ποδοσφαιριστή ο οποίος φέρεται να βλέπει θετικά την προοπτική μεταγραφής του εκεί.

Ωστόσο υπάρχουν δύο σημαντικά στοιχεία που μπορεί να βοηθήσουν την υπόθεση να προχωρήσει ή να την σταματήσουν τελείως. Το πρώτο αφορά την ίδια την Άιντραχτ και μόνο αφού όπως μεταφέρεται επίσημη πρόταση θα κατατεθεί αν και εφόσον ο Ουίλιαμ Πάτσο αποχωρήσει από την ομάδα.

Το δεύτερο στοιχείο που μοιάζει ίσως να είναι και το δυσκολότερο να ξεπεράσουν οι Γερμανοί είναι πως υπάρχει οικονομική διαφορά όπως αναφέρεται, στα χρήματα που απαιτεί ο ΠΑΟΚ που φτάνουν τα 13 εκατ. ευρώ, ενώ η Άιντραχτ είναι διατεθειμένη να προσφέρει μέχρι 7-8 εκατ. ευρώ.

Όλα τα παραπάνω φυσικά είναι ρεπορτάζ των Γερμανών, με τους Θεσσαλονικείς να μην σχολιάζουν μεταγραφικά σενάρια προς το παρόν και δεν πρόκειται να το κάνουν, όπως έχουν δείξει και στο παρελθόν, ιδιαίτερα στο σημείο που βρίσκεται η σεζόν.

loading...

Previous articleΠρώην της ΑΕΚ με “μαγικό” έστειλε στον τελικό την Πάφο (vid)
Next articleΟ… παραγωγικός κύριος Μπάκιτς το έκανε και στις Σέρρες (Wyscout Analysis)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here