Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην τελική ευθεία της απόκτησης του 22χρονου κεντρικού αμυντικού Τζάκσον Πορόζο από την Τρουά. Πρόκειται για μια ακόμη κίνηση που αφορά μονοετή δανεισμό με οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι.

Ο υψηλόσωμος (1.92μ) στόπερ κατέφθασε την Τετάρτη (2/8) στην Αθήνα, ώστε να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ανακοινωθεί από τους “ερυθρόλευκους”.

Ο νεαρός αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του από τοπικές ομάδες της χώρας του ωστόσο μέσα σε ένα χρόνο μεταπήδησε στην Σάντος. Εκεί έμεινε περίπου δύο χρόνια, από το 2018 ως το 2020 ενώ έπειτα τον αγόρασε η Μποαβίστα έναντι 500 χιλιάδων ευρώ. Εκεί παρέμεινε δύο χρονιές πραγματοποιώντας 40 συμμετοχές με 2 γκολ.

Την περσινή σεζόν ακολούθησε το μεγάλο του ποδοσφαιρικό… άλμα στην Τρουά, η οποία δαπάνησε 3.5 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει. Με τους Γάλλους κατέγραψε 23 συμμετοχές πετυχαίνοντας άλλα 2 γκολ και έχοντας και 1 ασίστ. Μάλιστα ο Πορόζο αν και μικρός ηλικιακά έχει καταγράψει ήδη 7 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Δείτε τον Πορόζο εν δράσει:

https://youtu.be/oqTwXbRu5rA
loading...

Previous articleΣτην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Πορόζο
Next articleΑΕΚ: Προφορική συμφωνία με Πόνσε, πότε έρχεται στην Αθήνα (vid)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here