Ο Κρητικός τεχνικός του Λεβαδειακού, Γιάννης Πετράκης, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης για την παραμονή του Τόλη Τερζή στο «τιμόνι» του Άρη, λέγοντας πως περίμενε την… επιστροφή του Άκη Μάντζιου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5FM:

«Ο κ. Καρυπίδης έχει τον πρώτο λόγο στον οργανισμό, έχει άμεσο συνεργάτη τον Τερζή. Του έχει εμπιστοσύνη καθώς συνεργάζονται επί πολλά χρόνια. Από την Βέροια ακόμη γνωρίζονται πολύ καλά. Μετά από μία χρονιά όπου δεν σχεδιάστηκαν τα πράγματα καλά, τώρα θα καθίσει με τον άνθρωπο που ξέρει πολύ καλά.

Μπορεί να περίμενα ακόμη και την επιστροφή του Άκη Μάντζιου, αλλά δεν αποκλείω να παραμείνει ο Τόλης Τερζής. Αν πούμε ότι και με τα μεγάλα ονόματα που δεν γνωρίζουν την ελληνική πραγματικότητα που έχουν πέσει έξω και δεν έχουν τον πρώτο λόγο, ο Καρυπίδης πάει σε πιο σταθερά βήματα.

Το θέμα είναι ποιο είναι το εγχείρημα που έχουν αποφασίσει στον Άρη;

Πως θα προχωρήσουμε; Θα κάνουμε μία τομή για να πατήσουμε δυνατά και να πάρουμε πέντε – δέκα παίκτες από το εξωτερικό; Παράλληλα με την προώθηση των Ελλήνων που είναι αναγκαία.

Βλέπεις όταν πουλάμε βασικούς παίκτες, δεν μπορούμε να μιλάμε για τίτλους στην Ελλάδα.

Εγώ σου είχα πει εδώ και καιρό ότι δεν έπρεπε να φύγει ο Άκης. Περίμενα από τον Καρυπίδη να καλέσει τον Μάντζιο πίσω. Έχει επιλέξει αυτή την στιγμή αυτή τον Τερζή. Οφείλουμε να δούμε το πλάνο με την ομάδα και την συνεργασία του Τερζή με τον Θέο, ο οποίος είναι ένας πολύ καλός προπονητής».

loading...

Previous articleΣπόρτινγκ: Βγάζει στο «σφυρί» τον Αλεξανδρόπουλο – Τόσα ζητάει, επαφές με ελληνική ομάδα
Next articleΟ προπονητής των ΥΛΤΕΞ Λύκων απαντά στις ερωτήσεις των φίλων της ομάδας! (VID)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here