Χαμός με τον Αντούνια!

Ο Ουριέλ Αντούνια θέλει… σα τρελός να έρθει στην Ελλάδα και να παίξει στον Παναθηναϊκό. Με τον τρόπο του πιέζει τη Κρουζ Αζούλ, προπονείται μόνος του και αρνείται να μιλήσει σε οποιονδήποτε για το τι συμβαίνει.

Το μήνυμα πάντως το έχει λάβει ο προπονητής του. Ο Γκουτιέρεζ τον άφησε εκτός αποστολής για το ξεκίνημα της Κλαουσούρα καθώς όπως βγαίνει από το ρεπορτάζ των Μεξικανών νιώθει ότι το μυαλό του δεν είναι στην νυν ομάδα του, αλλά στη πιθανότητα να πάει στον Παναθηναϊκό!

Μάλιστα ο Αντούνια φαίνεται να δίνει και το.. κακό παράδειγμα. Ο 22χρονος Alexis Gutiérrez όταν κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα συμβαίνουν με τον Αντούνια δήλωσε ότι τέτοιες καταστάσεις του… δίνουν κίνητρο γιατί του δείχνουν ότι και εκείνος θα μπορούσε να καταλήξει στην Ευρώπη!

loading...

Previous article“Εκτός ομάδας ο Αντούνια,πιέζει να πάει στον Παναθηναϊκό”
Next articleΤι πήγε λάθος με τον Καμαρά στον Ολυμπιακό;

1 COMMENT

  1. […] Το θετικό για τους πράσινους είναι πως και η Κρουζ Αζούλ κάνει τη δική της προσπάθεια για να πλησιάσει τον Παναθηναϊκό. Πλέον η τιμή του Αντούνια έχει πέσει στα 6.000.000, με την ομάδα του να αναγνωρίζει βέβαια ότι δεν είναι σε θέση ισχύος μετά από όσα συμβαίνουν τα τελευταία 24ωρα. […]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here