Ο Άρης αναμένεται να ολοκληρώσει μια ακόμα μεταγραφή με την προσθήκη του Ρούμπεν Πάρντο. Ο 29χρονος έρχεται ως ελεύθερος στους Θεσσαλονικείς, χωρίς να είναι γνωστή η χρονική διάρκεια του συμβολαίου του.

Ο έμπειρος μέσος πέρασε μια γεμάτη 10ετία στη Ρεάλ Σοσιεδάδ, από τα 18 του μέχρι και τα 27. Με 194 συμμετοχές, 7 γκολ και 34 ασίστ αποτέλεσε βαρόμετρο για τους Ισπανούς, αφού κάθε χρονιά του ήταν γεμάτη. Εκτός από ένα εξάμηνο δανεισμό στην Μπέτις με την οποία μέτρησε 16 συμμετοχές και 1 γκολ, ο Πάρντο έμεινε εκεί μέχρι τον Ιανουάριο του 2020.

Ακολούθησε η ελεύθερη μεταγραφή του στην Μπορντό, με την οποία στο δεύτερο εξάμηνο της σεζόν 2020/21 έπαιξε μόλις σε 8 αγώνες σκοράροντας και 1 φορά. Ακολούθησε δανεισμός του για ένα χρόνο στη Λεγανιές η οποία τον απέκτησε το αμέσως επόμενο καλοκαίρι.

Στην La Liga SmartBank (σ.σ δεύτερη τη τάξει κατηγορία στην Ισπανία) ο Πάρντο πραγματοποίησε 107 συμμετοχές, με 6 γκολ και 15 ασίστ. Το φετινό καλοκαίρι το συμβόλαιο του ολοκληρώθηκε και ο έμπειρος μέσος έμεινε ελεύθερος. Πλέον θα συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη με σκοπό να ενισχύσει τη… νευραλγική μεσαία γραμμή των Θεσσαλονικέων.

Δείτε τον Ρούμπεν Πάρντο εν δράσει:

loading...

Previous articleΣτη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει στον Άρη ο Ρούμπεν Πάρντο
Next articleΕπίσημο: Ανακοινώθηκε ο Δουβίκας από τη Θέλτα (pic)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here