Ο Σέρβος επιθετικός μέσος της Σαμπντόρια έρχεται ως ελεύθερος στους «πράσινους».

Ο Παναθηναϊκός θα εκμεταλλευτεί τον υποβιβασμό της Σαμπντόρια σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν στη γειτονική χώρα:

«Μεταγραφικό παζάρι: Σαμπντόρια, χαιρετάει ο Τζούρισιτς: η συμφωνία με τον Παναθηναϊκό είναι κοντά. Ο επιθετικός μέσος Φίλιπ Τζούρισιτς αποχαιρετά τη Σαμπντόρια: η μετακόμισή του στον Παναθηναϊκό είναι ένα βήμα μακριά. 

Αρκετοί σύλλογοι είναι έτοιμοι να αποδυναμώσουν την Σαμπντόρια, όπως ο Παναθηναϊκός που ετοιμάζεται να αποκτήσει τις υπηρεσίες του Σέρβου διεθνούς Φίλιπ Τζούρισιτς. Ο επιθετικός μέσος υπέγραψε συμβόλαιο με ισχύ έως τις 30 Ιουνίου 2024. Με τον υποβιβασμό στη Serie B, ωστόσο, ενεργοποιήθηκε η επιλογή ελεύθερης αποχώρησης, που θα επιτρέπει στον Σέρβο να φύγει με ελεύθερη μεταγραφή. 

Σύμφωνα με όσα συνέλεξε το TMW, ο Παναθηναϊκός έχει ήδη ξεκινήσει απευθείας επαφές με τον Τζούρισιτς για να τον πείσει να μεταγραφεί στην Ελλάδα. Οι πράσινοι, μάλιστα, έχουν προσφέρει στον παίκτη διετές συμβόλαιο για περισσότερα από ένα εκατομμύριο ευρώ τη σεζόν. 

Ο Φίλιπ Τζούρισιτς είναι πρόθυμος να δεχτεί την πρόταση που έλαβε από τον Παναθηναϊκό. Αν συμβεί αυτό, τότε ο Σέρβος μέσος θα φύγει από τη Σαμπντόρια πριν από την επίσημη έναρξη της καλοκαιρινής μεταγραφικής αγοράς (30 Ιουνίου). Μία απώλεια που θα πληγώσει τη Σαμπντόρια καθώς θα χάσει έναν από τους πιο ποιοτικούς παίκτες της.

Ο νέος αθλητικός διευθυντής της θα πρέπει να κινητοποιηθεί άμεσα για να αναπληρώσει την πιθανή αποχώρηση του γεννημένου το ’92 πλέι μέικερ». 

loading...

Previous articleΗ Ομόνοια θέλει τον Νταμπό σύμφωνα με τους Κύπριους
Next articleΧάμες κατά Ολυμπιακού: «Συνωμότησαν εναντίον μου»

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here