Ένα όνομα που όπως φαίνεται βρίσκεται πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ την τελευταία εβδομάδα, είναι ο Χόρχε Καρασκάλ.

Μάλιστα είχε γίνει γνωστό μέσα από ρεπορτάζ πως ο Κολομβιανός εξτρέμ… ψάχνεται να φύγει από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά και πως ο ΠΑΟΚ έχει και… αντιπάλους στη διεκδίκηση του 25χρονου.

Μια από τις ομάδες που είχε γίνει γνωστό πως τον «τσεκάρει» και θέλει να καταθέσει πρόταση ήταν η Βάσκο Ντα Γκάμα. Σύμφωνα με το Goal αυτή έχει κατατεθεί από τους Βραζιλιάνους και είναι της τάξεως των 4 εκατ. ευρώ συν μπόνους που μπορούν να την ανεβάσουν μέχρι και στα 5 εκατ. ευρώ.

«Η Βάσκο έστειλε πρόταση στην ΤΣΣΚΑ για να αγοράσει το 50% των δικαιωμάτων του Χόρχε Καρασκάλ», αναφέρει αρχικά το δημοσίευμα και στην συνέχεια προσθέτει: «Ο Καρασκάλ τραβά την προσοχή της ποδοσφαιρικής αγοράς και γι΄ αυτόν ενδιαφέρονται πολλές ομάδες, εκ των οποίων αρκετές είναι από την Βραζιλία. 

Η Βάσκο συζητά με τους μάνατζερ του Καρασκάλ για να καταλήξει σε έναν κοινό παρονομαστή. Η διαπραγμάτευση θεωρείται εξαιρετικά δύσκολη, αλλά ο Κολομβιανός ενδιαφέρεται να αγωνιστεί στο βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο. Τον Ιανουάριο, ο επιθετικός μέσος ήταν περιζήτητος από ποδοσφαιρικούς συλλόγους της Βραζιλίας, αλλά οι Ρώσοι έπαιξαν σκληρά και ζήτησαν υψηλό ποσό για να προχωρήσουν τις διαπραγματεύσεις. 

Υπενθυμίζεται πως ο παίκτης δεν μπορεί να ενεργοποιήσει την ρήτρα λόγω του πολέμου και να αναστείλει το συμβόλαιο με τους Ρώσους».

Την πρόταση της Βάσκο Ντα Γκάμα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τον Καρασκάλ, επιβεβαιώνει ο Ιβάν Καρπόφ. Ο Ρώσος δημοσιογράφος στο κανάλι του στο Telegram, παραθέτοντας το δημοσίευμα του Goal για τον Κολομβιανό, έγινε πιο συγκεκριμένος για τα όσα προσφέρει η βραζιλιάνικη ομάδα στους Ρώσους:

«Σχετικά με την πρόταση της Βάσκο για τον Καρασκάλ, τα δεδομένα ειναι συγκεκριμένα. Μπορώ να προσθέσω ότι οι Βραζιλιάνοι έκαναν προσφορά 4.000.000 ευρώ συν μπόνους που μπορούν να φτάσουν μέχρι τα 5.000.000 ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη. Δεν πρόκειται για πρόταση δανεισμού όπως αυτή που εκανε πρόσφατα η Ατλέτικο Μινέιρο, αλλά το ποσό είναι πολύ μικρό. Αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η συνέχεια…»

loading...

Previous articleO προπονητής της Λανς για Λιβάι Γκαρσία: «Δεν είναι εύκολο, αλλά…»
Next article«Πρόταση 3,5 εκατομμύρια του ΠΑΟΚ για τον Μακσίμοβιτς»

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here