Μπορεί το ενδιαφέρον του ελληνικού ποδοσφαιρικού κοινού να είναι στραμμένο στο πιο συναρπαστικό (βάση εξέλιξης) πρωτάθλημα των τελευταίων ετών, ωστόσο οι Transfer Geeks, σας παρουσιάζουν 4 παίκτες από την Super League 2, που θα μπορούσαν κάλλιστα να αποτελούν μια ποιοτική λύση για αρκετές από τις ομάδες της Super League 1.

ΝΤΕΝΖΕΛ ΓΙΟΥΜΠΙΤΑΝΑ

Ο Ντένεζλ Γιουμπιτάνα, ήρθε στην Ελλάδα για τον Ηρακλή την περσινή σεζόν και από την αρχή έκανε τη διαφορά. Αυτό φυσικά το επιβεβαιώνουν και οι αριθμοί του, καθώς τη φετινή σεζόν, ο Βέλγος μεσοεπιθετικός αποτελεί την ”ατραξιόν” του Γηραιού, καθώς σε 14 συμμετοχές στο πρωτάθλημα μετράει 10 γκολ και 3 ασσίστ, οδηγώντας σχεδόν μόνος του την ομάδα προς τα θετικά αποτελέσματα. Σίγουρα θα μπορούσε να πάρει μια ευκαιρία σε ομάδα της κορυφαίας κατηγορίας.

ΧΑΚΙΜ ΚΑΝΙΣ

Ο Χακίμ Κανίς, αποτελεί τον κορυφαίο ξενό παίκτη της Super League 2 για την περσινή σεζόν μετρώντας 17 γκολ σε 31 συμμετοχές, κάτι το οποίο δεν πέρασε απαρατήρητο και από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος αποφάσισε να τον αγοράσει από τον Πανσερραϊκό και να τον ”δέσει” στη Τούμπα για τα επόμενα 4.5 χρόνια. Το αν θα αρπάξει την ευκαιρία του στον ΠΑΟΚ θα φανεί στην καλοκαιρινή προετοιμασία, ωστόσο το νερό στο αυλάκι φαίνεται ότι έχει ήδη μπει για τον Μαροκινό!

ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΕΤΕΪ

Ο 21χρονος Έλληνας σέντερ φορ, διανύει μια τρομερή σεζόν με την Κηφισιά, η οποία βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας του Νότιου ομίλου. Ο Τετέι, σε 13 συμμετοχές μετράει 9 γκολ και 3 ασσίστ, συμβάλοντας τα μέγιστα στην καταπληκτική πορεία που διανύει η Κηφισιά. Με αρκετές ομάδες της πρώτης κατηγορίας να τον έχουν στα ραντάρ τους, ο Τετέι φαίνεται ότι δεν θα αργήσει και πολύ να παίξει στη Super League 1!

ΝΤΕΜΕΤΡΙΟΥΣ

Ο 23χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός της Athens Kallithea, από την αρχή της σεζόν φαινόταν ότι θα κάνει την διαφορά. Από την προηγούμενη σεζόν αλλά και από τα πρώτα του κιόλας φετινά παιχνίδια, μας έδωσε να καταλάβουμε ότι πρόκειται για έναν κλασικό βραζιλιάνο ντριμπλέρ, που έχει την ικανότητα τόσο να παίξει εύκολα το ένας εναντίον ενός, όσο και να μοιράσει εξαιρετικά τη μπάλα για να δημιουργήσει συνθήκες για γκολ. Με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί φέτος δείχνει ότι είναι πλέον έτοιμος να προσφέρει πράγματα και σε ομάδες της πρώτης κατηγορίας.

*Να σημειωθεί ότι δεν συμπεριλήφθηκαν παίκτες των Β’ ομάδων, καθώς πρόκειται για μεγάλο αριθμό ποδοσφαιριστών που μπορούν να ανταπεξέλθουν στο κορυφαίο επίπεδο της χώρας μας.

loading...

Previous articleΗ δίαιτα που κατέστρεψε τον Πιόνε Σίστο που θέλουν Άρης και Ολυμπιακός
Next article«Έδεσε» τον Πασχαλάκη ο Ολυμπιακός μέχρι το 2024!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here