Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε την απόκτηση του 30χρονου Αργεντινού μεσοεπιθετικού Χουάν Γκάρο, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη χώρα του για λογαριασμό της Ουρακάν.

Οι Ηπειρώτες απέκτησαν τον ποδοσφαιριστή για ένα χρόνο με δανεισμό, έχοντας οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: “Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την απόκτηση του 30χρονου μεσοεπιθετικού, Χουάν Φερνάντο Γκάρο για τον επόμενο χρόνο. Ο Χουάν Γκάρο γεννήθηκε στις 24 Νοεμβρίου του 1992 στην Μεντόζα της Αργεντινής και ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες της Γοδόι Κρουζ και σε ηλικία 18 χρονών έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο κόντρα στην Ουρακάν, για να έρθει το πρώτο του γκολ σε ηλικία 19 ετών για το Κύπελλο Αργεντινής κόντρα στην Σπορτίβο Ιταλιάνο.

Στην Γοδόι Κρουζ παρέμεινε μέχρι τον Ιούλιο του 2018 μετρώντας συνολικά 103 συμμετοχές πετυχαίνοντας 20 γκολ μοιράζοντας παράλληλα κι έντεκα ασίστ για να έρθει η Ουρακάν και να τον κάνει δικό της έναντι 1,5 εκατ. ευρώ. Στην ομάδα του Μπουένος Άιρες αγωνίστηκε για τρία χρόνια έχοντας 49 συμμετοχές και τέσσερα γκολ και τρεις ασίστ.

Το καλοκαίρι του 2021 παραχωρήθηκε δανεικός στη Νιούελς Ολντ Μπόις. Στην σπουδαία ομάδα του Ροσάριο παρέμεινε για 1,5 χρόνο αγωνιζόμενος σε 54 παιχνίδια σκοράροντας εννιά φορές, ενώ έδωσε κι επτά ασίστ. Τον Δεκέμβριο του 2022 επέστρεψε στην Ουρακάν με την οποία είχε 14 συμμετοχές και τρία γκολ.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα τον καλωσορίζει στην οικογένεια του και του εύχεται μόνο επιτυχίες.

Στις πρώτες του δηλώσεις στο www.pasgiannina.gr το νέο απόκτημα της ομάδας ανέφερε: «Χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ. Η αλήθεια είναι ότι είχα ένα μικρό άγχος μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταγραφή μου και να μπορέσω να φορέσω την φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Τώρα θα πρέπει άμεσα να προσαρμοστώ και να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες και να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον σύλλογο για τον τρόπο με τον οποίο με υποδέχτηκαν. Από την πρώτη στιγμή κατάλαβα πως υπάρχει μια θετική αύρα στην ομάδα κι ένα ενωμένο γκρουπ.

Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι πως θα δώσουμε τα πάντα ώστε να έχουμε μια υπέροχη χρονιά και να οδηγήσουμε τον ΠΑΣ Γιάννινα όσο πιο ψηλά γίνεται»”.

loading...

Previous articleΆρης: Ανακοίνωσε την αποχώρηση του Εμπακατά
Next articleΆρης: Οι «γνώριμοι» της Ντιναμό Κιέβου με… ασπρόμαυρο στοιχείο

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here