Η Φορτούνα Ντίσελντορφ για άλλη μια χρονιά διεκδικεί τις πιθανότητες ανόδου της από την Zweiteliga στην Bundesliga. Φέτος μετά από 11 αγωνιστικές τα πηγαίνει ως τώρα εξαιρετικά και δείχνει ότι θα βρίσκεται κάπου εκεί στο τέλος του πρωταθλήματος.

Ένας από τους κύριους λόγους που συμβαίνει αυτό είναι ένας πρώην… ασπρόμαυρος. Ο λόγος για τον Χρήστο Τζόλη που πλέον κάθε Σαββατοκύριακο κάνει πράγματα και… θαύματα στη Γερμανία. Ο 21χρονος επιθετικός σκόραρε και έδωσε ασίστ, ανοίγοντας το δρόμο για την επικράτηση της Φορτούνα κόντρα στην Μπράουνσβαιγκ με 1-4.

Μάλιστα ο Τζόλης τα έκανε όλα αυτά σε 154 δευτερόλεπτα, αφού πρώτα άνοιξε το σκορ για την ομάδα του στο 13′ και έπειτα μοίρασε την ασίστ στο 15′. Έτσι οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν εύκολα και βρέθηκαν στο τέλος της αγωνιστικής στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη ο νεαρός επιθετικός έφτασε τα 6 γκολ και 1 ασίστ, φιγουράροντας πλέον στο top-5 των σκόρερ του πρωταθλήματος.

Τέλος αν η Φορτούνα καταφέρει να πάρει την απευθείας άνοδο, θα έχει την ευκαιρία να ενεργοποιήσει αυτόματα την οψιόν αγοράς του Έλληνα στράικερ, ύψους περίπου 6 εκατ. ευρώ.

Δείτε το Σαββατιάτικο (29/10) σόου του Χρήστου Τζόλη:

loading...

Previous articleΠαπασταθόπουλος: «Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη, θα τα δώσω όλα για την Μπέτις» (pic)
Next article«Η Μίλαν θα επανέλθει για τον Κουλιεράκη τον Ιανουάριο» (pic)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here