Ο Παναθηναϊκός που συνεχίζει τη στελέχωση του ρόστερ του για τη νέα σεζόν, ανακοίνωσε την απόκτηση του Τιν Γεβντάι για ένα χρόνο ως δανεικό από τη Λοκομοτίβ Μόσχας.

Μάλιστα ο 27χρονος αμυντικός δήλωσε εξαιρετικά χαρούμενος για τη μετακίνηση του στους «πράσινους» τονίζοντας πως ήρθε στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας και θέλει να κατακτήσει τίτλους και να αγωνιστεί στην Ευρώπη.

Τι σε ώθησε να έρθεις στον Παναθηναϊκό;

«Ο Παναθηναϊκός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Γνωρίζω ότι έχει μεγάλη ιστορία με τους Κροάτες ποδοσφαιριστές. Μου αρέσει όλο το πλάνο που έχει ο σύλλογος και οι στόχοι που υπάρχουν στο άμεσο μέλλον και νομίζω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να βάλουμε όλοι μαζί τον Παναθηναϊκό ξανά σε τροχιά για να κερδίσει τίτλους και να φέρει τίτλους πίσω στο σπίτι.»

Έκανες την έρευνα σου προτού έρθεις στον Παναθηναϊκό. Τι σχόλια αποκόμισες;

«Ρώτησα μερικούς απ’ τους πρώην συμπαίκτες μου και ανθρώπους που γνωρίζω. Τους ρώτησα για την πόλη, για τη χώρα, για τον σύλλογο και όλα όσα άκουσα τελείωναν με τη φράση «θα νιώσεις σαν το σπίτι σου». Ήταν η στιγμή που αποφάσισα να έρθω.»

Η παρουσία του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο έκανε πιο εύκολη την απόφαση;

«Σίγουρα, όταν γνωρίζεις τον προπονητή και γνωρίζεις το στυλ που παίζει και τι περιμένει από σένα. Επίσης κι ο κόουτς με ξέρει και γνωρίζει τι περιμένει από εμένα. Νομίζω ότι θα συνεργαστούμε καλά και ανυπομονώ να αρχίσω.»

Πως θα περιέγραφες τον εαυτό σου; Τι μπορείς να προσφέρεις στην ομάδα;

«Δεν μου αρέσει να περιγράφω τον εαυτό μου. Μπορώ όμως να εγγυηθώ ότι θα δώσω μάχη για κάθε έναν απ’τους συμπαίκτες μου, για τον σύλλογο και για τους φιλάθλους. Νομίζω ότι δεν είναι σημαντικό τι μπορώ να δώσω σε ατομικό επίπεδο είτε σε ποιότητα, είτε σε πάσες, είτε σε τεχνική. Πρέπει να τα βάλουμε όλα αυτά μέσα σε ένα καλάθι, σε μια τσάντα και να κάνουμε τη δουλειά όλοι μαζί».

Ποιοι είναι οι στόχοι σου στον Παναθηναϊκό;

«Να κερδίσω τίτλους φυσικά, να παίξω στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και να πανηγυρίσω νίκες με τους οπαδούς.»

loading...

Previous article«Θέλει να φύγει από την Τσσκα Μόσχας ο Καρασκάλ»
Next articleΓια νέα… κρούση της Τράμπζονσπορ για Ζινκερνάγκελ γράφουν οι Τούρκοι

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here