Θετικός στο ενδεχόμενο επαναπατρισμού του εμφανίστηκε ο Έλληνας στόπερ.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο ESPN της Ολλανδίας, όπως διαβάσατε στο Transfer Geeks, εμφανίστηκε θετικός στο ενδεχόμενο του επαναπατρισμού του, αλλά αυτό πρέπει να γίνει με μοναδική προϋπόθεση το να πρωταγωνιστήσει.

Ο Έλληνας αμυντικός, όπως βλέπουμε και μέσω του WyScout, έχει ήδη πρωταγωνιστικό ρόλο στην Αλκμάαρ και δε γίνεται να επιστρέψει στην Ελλάδα, χωρίς να είναι πρωταγωνιστής.

Κατά την παρουσία του φέτος, ο Χατζηδιάκος ανήκει στους κορυφαίους του ολλανδικού πρωταθλήματος όσον αφορά την προώθηση του παιχνιδιού από την άμυνα προς την επίθεση.

Έχει ένα τεράστιο ποσοστό επιτυχημένων πασών, το οποίο βρίσκεται στο 88%!

Έχοντας αγωνιστεί και στη θέση του δεξιού μπακ, ο 26χρονος βλέπουμε πως κατά την παρουσία του στο γήπεδο, μπορεί να βρεθεί κυριολεκτικά… παντού.

Δείτε το Heat Map του μέσω του WyScout:

Αρκετά κλεψίματα έχει επίσης για στόπερ, τα οποία φτάνουν τα τέσσερα ανά παιχνίδι, ενώ κερδίζει το 66,67% των αμυντικών του μονομαχιών.

Η ανοδική του πορεία με τη φανέλα της ολλανδικής ομάδας, μας δείχνει πως δε γίνεται να επιστρέψει στην Ελλάδα χωρίς να κάνει πρωταθλητισμό, η ομάδα που θα καταφέρει να τον επαναπατρίσει, πρέπει εκτός από δυναμική παρουσία εντός συνόρων, να αναπτύξει και την παρουσία της στην Ευρώπη, κάτι στο οποίο θα μπορέσει να συνεισφέρει και με το παραπάνω ο Έλληνας στόπερ.

loading...

Previous articleΣτο «Καραϊσκάκης» Σέλτικ και Ρέιντζερς για Κουρμπέλη
Next articleΗ υπόθεση Μαντί Καμαρά και οι δυσκολίες της ενεργοποίησης της οψιόν

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here