Πέρασε από την Ελλάδα για πέντε χρόνια με θητεία πρώτα σε Πλατανιά και έπειτα σε Παναθηναϊκό. Ήρθε από τη Γαλλία το 2014 για να αγωνιστεί στους Κρητικούς και έπειτα μεταπήδησε στον Παναθηναϊκό. Ο λόγος για τον Ουσμάν Κουλιμπαλί, με τον Σενεγαλέζο αμυντικό να ανακοινώνει στα 34 του το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Γεννημένος στο Παρίσι, ξεκίνησε την καριέρα του στην FC Mantes και έγινε επαγγελματίας στην Γκινγκάμπ. Στη συνέχεια πήγε στην Μπρεστ όπου ανδρώθηκε και από εκεί το 2014 ήρθε στην Ελλάδα για τον Πλατανιά. Το 2016 τον έκανε δικό του ο Παναθηναϊκός στον οποίο και έμεινε ως το 2019 με τον οποίο και μέτρησε 66 συμμετοχές και 4 ασίστ.

Στη συνέχεια πήγε στην Αλ Ουάκρα και τελευταία ομάδα της καριέρας του είναι η Αλ Σαχανίγια.

Το μήνυμα με το οποίο έκανε γνωστό το φινάλε του:

«Γεια σε όλους. Μετά από 16 χρόνια επαγγελματικής καριέρας, με βαριά καρδιά ανακοινώνω το τέλος. Τα νέα είναι δυσάρεστα αλλά είναι μια επιλογή που έχω σκεφτεί.

Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τη γυναίκα που ήταν πάντα εκεί.

Το μεγάλο αδερφό μου που με έγραψε σε ομάδα στα 13 μου και πάντα πίστευε σε μένα.
Επίσης ο αδερφός μου από άλλη μητέρα, με ενθάρρυνε στις πιο δύσκολες στιγμές.

Ευχαριστώ όλη την οικογένεια και τους πραγματικούς μου φίλους για την υποστήριξή τους σ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας μου.

Χωρίς εσάς δεν νομίζω ότι θα τα είχα καταφέρει! Ευχαριστώ όλους τους συλλόγους στους οποίους έπαιξα. Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους που είχα, τους προπονητές και όλους εκείνους που μπόρεσα να μοιραστώ ένα μέρος του ταξιδιού μου!

Ευχαριστώ τους φαν μου, τους υποστηρικτές και τους ακόλουθους μου. Τα λέμε σύντομα με περισσότερες περιπέτειες!».

loading...

Previous article«Δίνει 35 εκατομμύρια για Ιωαννίδη και έναν ακόμη παίκτη η Σπόρτινγκ»
Next articleΟ πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ που θα βρει μπροστά του ο Ολυμπιακός κόντρα στην Άστον Βίλα

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here