Όπως έγινε γνωστό από το μεσημέρι της Δευτέρας (17/7) η περίπτωση του Πορτογάλου αμυντικού Ντομίνγκος Ντουάρτε βρίσκεται για δεύτερη φορά στο… προσκήνιο για τον Ολυμπιακό.

Πρόκειται για παίκτη που ξέρει «απ’ έξω» ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ αφού έχει συνεργαστεί μαζί του στη Γρανάδα και μάλιστα αποτέλεσε μια από τις βασικές του επιλογές τη διετία 2019 με 2021.

Ο πολύπειρος κεντρικός αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Σπόρτινγκ Λισαββόνας, φτάνοντας ως τη δεύτερη ομάδα και έπειτα δόθηκε δανεικός για τρεις διαδοχικές χρονιές. Πρώτα στην Μπελενένσες, έπειτα στην Τσάβες και ακολούθησε η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

Με όλες πραγματοποίησε γεμάτες χρονιές κάτι που διευκόλυνε τους Πορτογάλους που δεν τον ήθελαν στο ρόστερ τους να τον πουλήσουν. Αυτό έγινε το 2019 στη Γρανάδα με την οποία κατέγραψε συνολικά 101 συμμετοχές, 5 γκολ και 1 ασίστ σε μια γεμάτη τριετία ως το 2022.

Το περασμένο καλοκαίρι ο 28χρονος έγινε ποδοσφαιριστής της Χετάφε έναντι 750.000€, καταγράφοντας ακόμα μια γεμάτη χρονιά με 34 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 2 ασίστ. Το συμβόλαιο του έχει ισχύ ως το καλοκαίρι του 2026. Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά του στοιχεία είναι το ύψος του, αφού αυτό φτάνει το 1.92.

Τέλος αξίζει να αναφερθεί πως είναι και διεθνής έχοντας πραγματοποιήσει 3 συμμετοχές, ωστόσο βρίσκεται εκτός κλήσεων τη δεδομένη στιγμή και η τελευταία του συμμετοχή πάει πίσω στο 2021. Έκτοτε έχει βρεθεί πέρυσι άλλες δύο φορές σε παιχνίδια της Πορτογαλίας, το 2022, που όμως παρακολούθησε από τον πάγκο.

loading...

Previous articleΟλυμπιακός: Ψάχνει το «κόλπο γκρόσο» με Ντουάρτε
Next article«Η Μπάγερν Μονάχου έχει στα… ραντάρ της τον Κοτάρσκι του ΠΑΟΚ»

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here