Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι έχει ολοκληρώσει μια εξαιρετική σεζόν στον ΠΑΟΚ και πολλές ευρωπαϊκές ομάδες φαίνεται πως τσεκάρουν τον Κροάτη πορτιέρο.

Μάλιστα το ενδιαφέρον έγινε εντονότερο μετά την αρκετά καλή του παρουσία, ως βασικός κάτω από τα γκολποστ της εθνικής του ομάδας στο Euro U21. Τις προηγούμενες εβδομάδες είχε ακουστεί πως η Γουεστ Χαμ εκτός από το ενδιαφέρον έχει προχωρήσει και πρόταση ωστόσο δεν υπήρξε κάποια ουσιαστική εξέλιξη.

Γερμανικά ΜΜΕ τώρα αναπαράγουν την είδηση του Sky Sports που αναφέρει πως η Μπάγερν Μονάχου έχει στα… ραντάρ της τον Ντομινίκ Κοτάρσκι αλλά και τον Τόμας Στρακόσια της Μπρέντφορντ σε περίπτωση που αποχωρήσει τόσο ο Γιαν Σόμερ όσο και ο Αλεξάντερ Νούμπελ.

«Να αποχωρήσουν από την Μπάγερν αυτή την μεταγραφική περίοδο τόσο ο Γιαν Ζόμερ, όσο και ο Αλεξάντερ Νιούμπελ. Για να είναι προετοιμασμένοι οι Βαυαροί στο ενδεχόμενο ακόμη πιο μεγάλης σε διάρκεια απουσία του Νόιερ έχουν θέσει στα…ραντάρ τους δύο τερματοφύλακες τον Τόμας Στρακόσια της Μπρέντφορντ και τον Ντομινίκ Κοτάρσκι του ΠΑΟΚ».

Μένει να φανεί αν υπάρξει κάποια αποχώρηση και σχετική εξέλιξη ή απλώς πρόκειται για… φήμες.

loading...

Previous articleΤο προφίλ του Ντομίνγκος Ντουάρτε που απασχολεί τον Ολυμπιακό (vid)
Next articleΟι Κύπριοι μπλέκουν ΑΕΚ και Ολυμπιακό με τον Πίττα

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here