Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός μένει ελεύθερος από τη Φενέρμπαχτσε και εξετάζει όλες τις πιθανές του επιλογές, με το εξωτερικό να είναι προτεραιότητα και τον ΠΑΟΚ να παραμένει μια από τις επιλογές του.

Η Φενέρμπαχτσε είχε ρήτρα στο συμβόλαιο του Πέλκα που της επέτρεπε να ανανεώσει για άλλο ένα χρόνο τη συνεργασία της με τον Έλληνα διεθνή, αλλά σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, δε θα την ενεργοποίησει.

Το συμβόλαιο του Πέλκα έχει αποδοχές γύρω στο 1.2 εκατομμύρια και θα επιδιώξει να βρει ένα συμβόλαιο με ανάλογες αποδοχές και το γεγονός ότι από τις 30 Ιουνίου μένει ελεύθερος το κάνει πιο εύκολο για τον ίδιο.

Η φιλοδοξία του 29χρονου είναι να συνεχίσει να παίζει στο εξωτερικό, αλλά δεν κλείνει την πόρτα στον ΠΑΟΚ, με τον Δικέφαλο να κάνει τις ίδιες σκέψεις. Όπως δήλωσε προ ημερών ο Πέλκας, θα ήθελε να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, καθώς είναι η ομάδα που υποστηρίζει από μικρό παιδί.

Γενικότερα, ο ΠΑΟΚ ξεφορτώνεται, κατά πάσα πιθανότητα, κάποια βαριά συμβόλαια έμπειρων παικτών όπως του Ελ Καντουρί, του Μπίσεσβαρ και του Κούρτιτς και θέλει να πλαισιώσει τον υπάρχων κορμό με παίκτες έτοιμους, που θα μπορέσουν να μπουν κατευθείαν να παίξουν. Ο Πέλκας είναι σε αυτή τη κατηγορία και το μόνο που μένει είναι εάν ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί και επίσημα για να τον υπογράψει.

loading...

Previous articleΜπακαμπού: «Είμαι χαρούμενος στον Ολυμπιακό, θέλω να γυρίσω στην Ισπανία κάποια στιγμή»
Next articleΟμάδες Μπουντεσλίγκα και Λα Λίγκα παρακολουθούν τον Μπακαμπού!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here