Η συμφωνία με τον Παναθηναϊκό είναι πολύ σημαντική για περισσότερους από έναν λόγους για τον Τιμ Γεβντάι.

Οι πράσινοι «ασφαλίζουν» την πίσω ζώνη της ομάδας του προσθέτοντας σε αυτήν τον 27χρονο Τιμ Γεβντάι που μέχρι πρότινος έπαιζε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η συγκεκριμένη κίνηση όμως δεν είναι σημαντική μόνο για τον Παναθηναϊκό, αλλά και για τον ίδιο τον παίκτη.

Ο Γεβντάι θεωρούταν πάντα ένας παίκτης που κάποια στιγμή θα αποτελέσει τον «βράχο» της άμυνας της Κροατίας. Μέλος της λεγόμενης «αργυρής γενιάς», των παικτών δηλαδή που έφτασαν μέχρι τη δεύτερη θέση του κόσμου, ο Γεβντάι είχε τον σεβασμό όλης της ποδοσφαιρικής κοινότητας της χώρας.

Λίγο όμως ότι δεν έπιασε στη Μπάγιερν και… λίγο περισσότερο ότι κατέληξε να παίζει στη Ρωσία τον έριξαν μακριά από τα βλέμματα του ομοσπονδιακού τεχνικού. Η μεταγραφή στην Αλ Αίν μόνο καλό δεν έκανε στον Γεβντάι στο θέμα της Εθνικής ,της οποίας θα έπρεπε να είναι βασικό μέλος έως τώρα, αλλά δεν έχει ανταποκριθεί στις προσδοκίες.

Μέσα από την μεταγραφή στον Παναθηναϊκό πλέον ο Γεβντάι θα έχει την ευκαιρία να μπει και πάλι στον χάρτη του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, να παίξει (εκτός απροόπτου) σε ομίλους Ευρωπαϊκής διοργάνωσης και ενδεχομένως να πείσει την Εθνική Κροατίας να τον εμπιστευτεί και πάλι.

loading...

Previous articleΗ ΑΕΚ κάνει το όνειρο του Πιζάρο πραγματικότητα
Next articleΟ Βέστεργκααρντ της Λέστερ στα «ραντάρ» της ΑΕΚ σύμφωνα με τους Άγγλους!

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here