Δε θα έχουν πρόβλημα οι Ελληνικές ομάδες σε περίπτωση που θελήσουν να αποκτήσουν ως δικό τους παίκτη τον Πίτερ Ετέμπο το καλοκαίρι.

Ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής ήρθε στην Ελλάδα μεν ως δανεικός από τη Στόουκ, αλλά ήταν στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του. Σε περίπτωση που οι Άγγλοι ήθελαν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους θα είχαν τον πρώτο λόγο, αλλά αυτό δε φαίνεται να συμβαίνει.

Η ιστοσελίδα footballleagueworld.co.uk ασχολήθηκε με τους παίκτες οι οποίοι αναμένεται να αποχωρήσουν από την Αγγλική ομάδα το καλοκαίρι και έβαλε μέσα σε αυτή τη συζήτηση και τον Πίτερ Ετέμπο.

Όλα λοιπόν δείχνουν ότι η Στόουκ θα αφήσει στην άκρη τον Ετέμπο και θα ανοίξει ο δρόμος για τις Ελληνικές ομάδες. Ο Άρης αυτή τη στιγμή φαίνεται δύσκολο να δώσει τα χρήματα που θα ήθελε να πάρει ο 26χρονος ποδοσφαιριστής, τη στιγμή που άλλωστε ψάχνει στην αγορά βασικό χαφ.

Από την άλλη ο Ετέμπο προτάθηκε και στην ΑΕΚ, αλλά και εδώ το οικονομικό θέμα δεν είναι εύκολο. Αναμένεται ο διεθνής μέσος να βρει επταψήφιες προσφορές, ποσό που δεν είναι εύκολο να δώσει η Ένωση για παίκτη που δεν είναι σίγουρη αν θα είναι βασικός. Άλλωστε το TransferGeeks σας έχει ενημερώσει για τις τρεις θέσεις τις οποίες έχει ως προτεραιότητα ο Ματίας Αλμέιδα, με το χαφ να μην είναι μία από αυτές.

loading...

Previous articleΤο ενδιαφέρον για Πινέδα, η ΑΕΚ και το ταξίδι του ατζέντη του στην Πορτογαλία
Next articleΑΕΚ: Για πρόταση ανανέωσης στον Χατζισαφί κάνουν λόγο οι Ιρανοί

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here