Ένα από τα ονόματα παικτών που ακούγονται έντονα στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού είναι αυτό του Γιαν Κούχτα. Τι ισχύει όμως για την περίπτωση του και ποια είναι η θέση του Ολυμπιακού;

Συγκεκριμένα, ο παίκτης αγωνίζεται στη Σπάρτα Πράγας ως δανεικός από τη Λοκομοτίβ Μόσχας, η οποία τον απέκτησε από τη Σλάβια Πράγας με 5 εκατομμύρια ευρώ. Ο παίκτης μετά από τον αποκλεισμό της Ρωσίας από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις έφυγε από τη Λοκομοτίβ μέσα σε 6 μήνες.

Η Σπάρτα Πράγας, αυτή τη στιγμή έχει τον παίκτη στο ρόστερ της, δίνοντας ενοίκιο 1 εκατομμύριο ευρώ ετησίως, με την οψιόν αγοράς του να φτάνει τα 4 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που δεν είναι διατεθειμένος να δώσει ο Τσεχικός σύλλογος.

Και εδώ έρχεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος γλυκοκοιτάζει την περίπτωση του παίκτη, ωστόσο για να τον κάνει δικό του, θα πρέπει να δώσει στη Λοκομοτίβ Μόσχας το ποσό της οψιόν του, δηλαδή 4 εκατομμύρια ευρώ.

Υπάρχει βέβαια και ένα εξτρά ενδεχόμενο, σύμφωνα με το οποίο ο παίκτης λόγω του πολέμου, να καταφέρει να λύσει το συμβόλαιο του με τη Λοκομοτίβ και να μείνει ελεύθερος.

loading...

Previous articleΠού βρίσκεται σήμερα η πρώην συνιδιοκτησία Αρη και ΑΕΚ, Πέδρο Βίτορ;
Next articleΓαλλικό ενδιαφέρον για τον Ρομπάιγ του Ατρομήτου

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here