Ο Βραζιλιάνος μπακ που είναι δανεικός απο τον ΠΑΟΚ στη Σαχτάρ Ντόνετσκ, είναι μια από τις εκκρεμότητες των Θεσσαλονικιών, οι οποίοι έχουν υπερφορτώσει τη θέση του δεξιού μπακ

Ο Λούκας Τέιλορ ήταν πέρσι από τις πρώτες μεταγραφές στην 2η θητεία του Ράζβαν Λουτσέσκου, με τον Βραζιλιάνο μπακ να υπογραφεί 3ετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο Τέιλορ πήρε φανέλα βασικού στην αρχή κάνοντας μέτρια παιχνίδια, μέχρι ο προπονητής του ΠΑΟΚ να τον αφήσει στον πάγκο και να ενεργοποιήσει τον Λευτέρη Λύρατζη, που πήρε φανέλα βασικού σπίτι του και άφησε τον Τέιλορ μεταξύ πάγκου και εξέδρας, μετά την άφιξη και τον Ζόαν Σάστρε τον Ιανουάριο. Από εκεί και μετά ο Βραζιλιάνος χρησιμοποιήθηκε περιστασιακά από τον Ράζβαν Λουτσέσκου, αλλά μόνο ως αλλαγή.

Το καλοκαίρι ήταν δεδομένο πως ο Βραζιλιάνος μπακ ήταν εκτός πλάνων και θα προσπαθούσε να βρεθεί ομάδα για να πάει ως δανεικός ή και μόνιμα, με τον τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ να εκμεταλλεύεται τις σχέσεις που είχε ακόμα στην ουκρανική ομάδα από την προηγούμενη θητεία του εκεί και έκλεισε συμφωνία με τη Σαχτάρ για δανεισμό με οψιόν αγοράς.

Η ουκρανική ομάδα, λόγω του πολέμου, αναγκάστηκε να ρίξει ποιότητα στο ροστερ της, καθώς πούλησε ότι ποιοτικό είχε και έκανε πολύ φτηνές μεταγραφές, μια από αυτές ήταν και ο Τέιλορ, ο οποίος έχει καταγράψει 16 συμμετοχές και έχει σημειώσει και ένα γκολ απέναντι στην Κόλος Κοβαλίβκα, η οποία έγινε γνωστή στη χώρα μας λόγω των αγώνων του Αρη με αυτή, αλλά και του ονόματος της.

Η Σαχτάρ όπως αναφέραμε έχει οψιόν αγοράς για τον ποδοσφαιριστή, σχετικά χαμηλή, αλλά δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες να την ενεργοποίησει. Το ίδιο ισχύει για τον ΠΑΟΚ, που έχει ήδη 2 παίκτες στη θέση του Τέιλορ, τον Λύρατζη και τον Σάστρε, τους οποίους ο Δικέφαλος τους υπολογίζει για την επόμενη σεζόν. Το πιο πιθανό σενάριο για τον Βραζιλιάνο μπακ είναι να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ και έπειτα να ψάξει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

loading...

Previous articleΗ δυναμική χρονιά πρωταθλητισμού του Μισελίν στη Γαλλία
Next articleO Kυριακόπουλος, ο Ολυμπιακός και η Μπολόνια

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here