Μπορεί σε πολλούς να πέρασε απαρατήρητο, ωστόσο τη σεζόν 2018-2019, Άρης και ΑΕΚ, είχαν από κοινού τα δικαιώματα του Βραζιλιάνου παίκτη, Πέντρο Βίτορ, ο οποίος δεν κατάφερε τίποτα το σπουδαίο σε καμία από τις δύο ομάδες.

Συγκεκριμένα, ο Βίτορ αφού πρώτα αποκτήθηκε από την Ένωση, στα τέλη του καλοκαιριού του 2018 δόθηκε στον Άρη, ο οποίος διατήρησε τα δικαιώματα του παίκτη μαζί με την ΑΕΚ, σε μια ενδεχόμενη μεταγραφή.

Από εκεί και πέρα… τίποτα το σπουδαίο, καθώς ο Βραζιλιάνος παίκτης δεν κατάφερε ούτε στην ΑΕΚ ούτε στον Άρη να αποδείξει ότι έχει τα προσόντα για να διακριθεί.

Από τον Άρη και μετά, ο Βίτορ έψαξε την τύχη του τόσο στην Ουκρανία όσο και στη Φινλανδία, ωστόσο την ποδοσφαιρική του Ιθάκη από το 2021 και μετά τη βρήκε στη Βραζιλία.

Αζούριζ, Ουμπερλάντια και Νότικο ήταν οι ομάδες από τις οποίες έκανε μικρό πέρασμα, ενώ πλέον θεωρείται περιουσιακό στοιχείο της Φορταλέζα Β’, καθώς από αυτή πήγαινε δανεικός στις παραπάνω ομάδες, όπως συμβαίνει και τώρα που είναι δανεικός στη Ρέμο. Η χρηματιστηριακή του αξία αγγίζει πλέον τα 350.000 ευρώ

loading...

Previous articleΗ Ρέιντζερς θέλει να… τελειώσει σύντομα με την υπόθεση Πάλμα
Next articleΤι ισχύει για Κούχτα και Ολυμπιακό;

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here