Οι… οριακές καταστάσεις συνεχίζονται για την ερχόμενη ευρωπαϊκή αντίπαλο του Ολυμπιακού, με τους Τούρκους να πραγματοποιούν ΓΣ στο Σουκρού Σαράτσογλου αυτή την ώρα με στόχο τη συζήτηση για πιθανή αποχώρηση της Φενέρμπαχτσε από το πρωτάθλημα.

Ο αναβρασμός που επικρατεί απορρέει από τις σκηνές… φαρ ουέστ που έλαβαν χώρα μετά το φινάλε της αναμέτρησης κόντρα στην Τραμπζονσπόρ με τους παίκτες της νικήτριας φιλοξενούμενης να δέχονται επίθεση από τους οπαδούς των γηπεδούχων. Πλέον η στήριξη των οπαδών στον πρόεδρο της Φενέρμπαχτσε είναι δεδομένη αφού στο γήπεδο εκτός από 25.000 κόσμο-μέλη που θα κληθούν να πάρουν σημαντικές αποφάσεις υπάρχει και σχετικό πανό στήριξης: «Εσύ χάραξες τον δρόμο, εμείς σε ακολουθούμε για πάντα».

Φυσικά όσο συμβαίνουν δεν αφήνουν αδιάφορο τον Ολυμπιακό αφού η UEFA έχει ενημερώσει πως σε πιθανή αποχώρηση της Φενέρμπαχτσε από το πρωτάθλημα θα υπάρξουν και κυρώσεις ευρωπαϊκά. Μένει να φανεί τι θα συμβεί εν τέλει με τους Πειραιώτες να παρακολουθούν… διακριτικά για τυχόν ευχάριστες εξελίξεις…

loading...

Previous articleΠΑΟΚ: Λιγοστεύει ο χρόνος διαπραγμάτευσης για Μεϊτέ, τα θέλω του Λουτσέσκου και του παίκτη
Next articleΛάρσον: “Τελειώνει” άμεσα από τον ΟΦΗ, υπογράφει στην Λίλεστρομ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here