Ο Σουαλιχό Μεϊτέ αν μη τι άλλο είναι ένα από τα πολύ βασικά γρανάζια του φετινού ΠΑΟΚ και επιθυμία των Θεσσαλονικέων είναι ο Γάλλος χαφ να παραμείνει στην Τούμπα και μετά το τέλος του δανεισμού του. Αυτός θα ολοκληρωθεί στις 30 Ιουνίου και η επιλογή που έχουν οι “ασπρόμαυροι” είναι να καταβάλλουν τα 4 εκατ. ευρώ που είναι και η σχετική ρήτρα αγοράς του στην Μπενφίκα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει εκφράσει το θέλω του για παραμονή του ποδοσφαιριστή ο ίδιος ο Μεϊτέ δεν εμφανίζεται αρνητικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αρκεί να ικανοποιηθεί και οικονομικά και αυτή τη στιγμή φαίνεται πως οι όποιες εξελίξεις περνούν από το.. χέρι των ανθρώπων του ΠΑΟΚ.

Μια σημαντική υποσημείωση σε όλα αυτά είναι πως οι Θεσσαλονικείς πρέπει να ενημερώσουν μέχρι το τέλος Απριλίου αν σκοπεύουν να ενεργοποιήσουν τη σχετική ρήτρα. Κάτι που προς το παρόν φαντάζει μακρινό σενάριο, αφού το πιθανότερο είναι ο ΠΑΟΚ να κινηθεί σε μια λογική διαπραγμάτευσης για χαμηλότερη αγορά του ποδοσφαιριστή.

Το βέβαιο είναι πως οι επόμενες εβδομάδες θα δείξουν τις προθέσεις τόσο των δύο κλαμπ, όσο και του παίκτη σχετικά με τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

loading...

Previous articleWyscout Analysis: Ο ΠΑΟΚ έχει επιθετικό και τον λένε… Μπράντον Τόμας!
Next articleΣυνεχίζεται ο αναβρασμός στη Φενέρμπαχτσε: Τι συμβαίνει στην ΓΣ και τι περιμένει ο Ολυμπιακός

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here