Χθες στο Κλεάνθης Βικελίδης δόθηκε μια παράσταση από τον γηραιότερο παίκτη της Ένωσης

Ποιός άλλος; Ο Νορντίν Άμραμπατ. Πραγματοποίησε μια μαγική εμφάνιση κόντρα στον Άρη, απείλησε, σκόραρε το νικητήριο γκολ ( δύο φορές, αν και την μία ακυρώθηκε) πήρε και μοίρασε πολλές μπάλες, βοήθησε την Ένωση να πάρει ένα “διπλό” εξαιρετικά κομβικό για την οικονομία του πρωταθλήματος και αποχώρησε με ενοχλήσεις λόγω της υπερπροσπάθειας του.

Το καλοκαίρι υπήρχε μια κουβέντα με τον Άμραμπατ να μην είναι σίγουρος για την παραμονή του στην ΑΕΚ, να θέλει να γυρίσει στην Ολλανδία, να αφήσει τον πρωταθλητισμό κατά μέρος, να απολαύσει το πρωτάθλημα στην χώρα που μεγάλωσε. Ωστόσο ο Νορντίν Άμραμπατ είναι πολεμιστής, γι’ αυτό ο Ματίας Αλμέιδα ήταν κάθετα αρνητικός σε ό,τι αφορά την αποχώρηση του.

Αποδείχθηκε για ακόμη μια φορά ο ήρωας, εκτέλεσε τον Άρη και σκέφτεται κανείς, του χρόνου που θα τον βρει η νέα σεζόν; Έκλεισε τα 37 κι όμως τρέχει σαν 20άρης, σε φυσική κατάσταση λίγοι τον ξεπερνούν, σε σωματική διάπλαση πιθανόν και κανείς. Η Ένωση τον χρειάζεται. Μένει να φανεί αν θα κάνει την κίνηση να τον διατηρήσει στο ρόστερ, κερδίζοντας έτσι πολλή εμπειρία και ποιότητα.

loading...

Previous articleΜε… δημιουργό Μπαλογιάννη άνοιξε ο δρόμος για την έυκολη νίκη της Μπότεφ (vid)!
Next articleΟ “αεροχείμαρρος Ιωαννίδης” παρασέρνει τους πάντες στο διάβα του

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here