Το βράδυ της Τρίτης (8/8) η ΑΕΚ υποδέχεται την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τον τρίτο προκριματικό του Champions League και θέλει να βάλει γερές βάσεις για την πρόκριση της.

Ωστόσο υπάρχει ένας συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής που θα αντιμετωπίσει με τον οποίο παράλληλα με την πρόκριση θέλει να… ξορκίσει και το κακό σερί που έχει, όταν τον αντιμετωπίζει. Ο λόγος για τον Γιόσιπ Μίσιτς. Ο Κροάτης μέσος που παλαιότερα έχει περάσει από τη χώρα μας για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, έχει αντιμετωπίσει τους «κιτρινόμαυρους» τρεις φορές.

Όλες είναι για το πρωτάθλημα, η πρώτη το 2019, στις 3 Φεβρουαρίου όταν και η ΑΕΚ είχε παραχωρήσει εντός έδρας ισοπαλία στους Θεσσαλονικείς. Τότε ο Κροάτης είχε αγωνιστεί για 25 λεπτά ως αλλαγή. Την επόμενη σεζόν ο Μίσιτς έπαιξε όλο το 90λεπτο και στα δύο παιχνίδια, πρώτα στην εκτός έδρας ισοπαλία με 2-2 στις 29 Σεπτεμβρίου του 2019.

Και το τελευταίο του παιχνίδι κόντρα στην «Ένωση» πριν από αυτή τη σειρά αγώνων χρονολογείται πίσω στον Ιανουάριο του 2020, σε ένα παιχνίδι όπου ο Κροάτης μέσος είχε αναδειχθεί νικητής κόντρα στην ΑΕΚ με 1-0 στην Τούμπα.

Πλέον οι περιστάσεις είναι αρκετά διαφορετικές και οι «κιτρινόμαυροι» καλούνται και με τη βοήθεια της έδρας που αναμένεται… καυτή, να λυγίσουν την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και την κακή προϊστορία κόντρα στον Γιόσιπ Μίσιτς.

loading...

Previous articleΤο…ιστορικό παρελθόν της ΑΕΚ με την Ζάγκρεμπ και ο «Έλληνας» προπονητής
Next articleΠαναθηναϊκός: Συμφώνησε οριστικά με τον Αράο, σύντομα η άφιξη του στην Αθήνα

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here