Η μεταγραφική ενίσχυση του ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζεται, με τους Ηπειρώτες να κλείνουν την… τρύπα στην θέση του αριστερού μπακ.

Συγκεκριμένα η ομάδα του Θανάση Στάικου ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου, Μάριου Τσαούση με την μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ. Η συμφωνία έχει διάρκεια ενός έτους.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την απόκτηση του Μάριου Τσαούση για τον επόμενο χρόνο. Ο 23χρονος αριστερός μπακ γεννήθηκε στις 11 Μαΐου του 2000 στην Θεσσαλονίκη και ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Ηρακλή για να μετακομίσει το 2010 στις αντίστοιχες του ΠΑΟΚ. Στον Δικέφαλο του Βορρά αμέσως έγινε αρχηγός σε όλες τις αναπτυξιακές ομάδες (Κ-15 και Κ-17), για να αναδειχθεί πρωταθλητής Ελλάδος με την Κ-19 του ΠΑΟΚ.

Ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ έκανε σε φιλικό παιχνίδι με την Δράμα το 2016 για να ακολουθήσει την σεζόν 2019-20 ο δανεισμός του στον Βόλο όπου μέτρησε 16 συμμετοχές και δύο γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Την επόμενη σεζόν ακολούθησε νέος δανεισμός, αυτή τη φορά στην Σπαρτάκ Τρνάβα την φανέλα της οποίας φόρεσε σε 13 παιχνίδια έχοντας και μία ασίστ.

Την σεζόν 2021-22 επέστρεψε στον ΠΑΟΚ αγωνιζόμενος με την δεύτερη ομάδα στην Super League 2 έχοντας 23 συμμετοχές και 3 ασίστ. Μάλιστα, στις 14 Μαΐου του 2022 ο Έλληνας αμυντικός θα κάνει το επαγγελματικό του ντεμπούτο με τον ΠΑΟΚ στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό.

Την σεζόν 2022-23 κερδίζει θέση βασικού και μετράει εννιά συμμετοχές με την πρώτη ομάδα για να κλείσει την χρονιά στον ΠΑΟΚ Β’ έχοντας έξι συμμετοχές κι ένα γκολ.

Ο Μάριος Τσαούσης είναι διεθνής με όλες τις «μικρές» Εθνικές Ελλάδος. Ο ΠΑΣ Γιάννινα τον καλωσορίζει στην οικογένεια του και του εύχεται κάθε επιτυχία.

Στις πρώτες του δηλώσεις στο www.pasgiannina.gr ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ για τα χρώματα του ΠΑΣ! Είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν γεμάτη υγεία και επιτυχίες».

loading...

Previous articleΟ Σιώπης έμεινε ελεύθερος από την Τράμπζονσπορ
Next articleΕπίσημη η μεταγραφή του Άκπομ στον Άγιαξ, τι κερδίζει ο ΠΑΟΚ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here