Δημοσίευμα της “Marca” κάνει λόγο για “στοπ” στις αποχωρήσεις της Βαλένθια με εντολή του Γκατούζο.

“Φρένο” στις αποχωρήσεις της Βαλένθια βάζει ο προπονητής των “νυχτερίδων” Τζενάρο Γκατούζο, ο οποίος σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, θέλει πρώτα να βρεθούν οι αντικαταστάτες των ποδοσφαιριστών που ενδέχεται να αποχωρήσουν και έπειτα να τους αφήσει να φύγουν.

Η απόφαση αυτή του Γκατούζο, βάζει προσωρινά στον “πάγο” την υπόθεση Λάτο στον Ολυμπιακό, με την ισπανική ομάδα να βρίσκεται σε αναζήτηση αριστερού μπακ, για να αφήσει τον Ισπανό να αποχωρήσει με προορισμό τον Πειραιά.

Αναλυτικά το σχετικό δημοσίευμα της “Marca”:

«Ο Ισπανός μπακ δεν έχει πειστεί από τη χαμηλή πρόταση που έλαβε για ανανέωση στη Βλαένθια και το γεγονός ότι λήγει το συμβόλαιό του τον Ιούνιο τού δίνει τη δυνατότητα να συμφωνήσει με άλλον σύλλογο και πιθανότατα να αποφέρει χρήματα στη Βαλένθια από την παραχώρησή του στο χειμερινό παζάρι. Ο Ολυμπιακός του Μίτσελ τον θέλει από τώρα, αλλά δεν προσφέρει χρηματικό ποσό για τη μεταγραφή.

Ο Γκατούζο είναι χαρούμενος με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος έκανε πολύ καλό ματς απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης στη δεξιά πτέρυγα (ασίστ στο γκολ του Λίνο), αλλά ξέρει πως δεν μπορεί να του εγγυηθεί αγωνιστικά λεπτά στη φυσική του θέση, αυτή του αριστερού μπακ όταν υπάρχουν στο ρόστερ οι Γκαγιά και Χεσούς Βάθκεθ»

loading...

Previous articleΟ Πάρντιου πρέπει να πει την αλήθεια στον Αλμέιδα
Next articleΒόλος: Κάνει δικό του τον Αρουνά Σι

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here