Δημοσίευμα… βόμβα για Πινέδα και Παναθηναϊκό!

Η εφημερίδα Faro de Vigo αναφέρεται στον Πινέδα και την Ελλάδα, με την ΑΕΚ όμως να μην είναι η ομάδα που μπαίνει στο κάδρο! Οι Ισπανοί υποστηρίζουν ότι ο Παναθηναϊκός είναι αυτός που προτίθεται να δώσει 8 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να κάνει το colpo grosso και να τον κάνει δικό του!

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, «ο Πινέδα ίσως αποτελέσει την πρώτη πώληση για την ομάδα του Βίγο αυτό το καλοκαίρι. Η καταπληκτική σεζόν του Μεξικανού διεθνή στη Super League έχει προκαλέσει μάχη των τριών μεγάλων ομάδων της χώρας, που παλεύουν να τον αποκτήσουν. Η ΑΕΚ, που τον απέκτησε δανεικό το περασμένο καλοκαίρι, θέλει να αγοράσει τον παίκτη και έχει αρχίσει επαφές με τη Θέλτα για διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα που δίνει τα περισσότερα για να τον αποκτήσει, με μια στιβαρή προσφορά 8 εκατ. ευρώ.

Την ώρα που περιμένει να μιλήσει με τον Ορμπελίν, ο οποίος αυτές τις μέρες βρίσκεται στην εθνική ομάδα του Μεξικού, η Θέλτα είναι θετική στο να δεχτεί την πρόταση, αλλά η ΑΕΚ δεν αποκλείεται να κάνει νέα προσφορά. Ο Ολυμπιακός έχει δείξει επίσης ενδιαφέρον για την κατάσταση του ποδοσφαιριστή, χωρίς ακόμα να έχει καταθέσει πρόταση».

loading...

Previous articleΟ εξτρέμ που γράφτηκε για Άρη, πέρασε την «κόλαση» των σεισμών και είναι στα ραντάρ της Μετς
Next articleΔιάψευση Παναθηναϊκού για Πινέδα

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here