Το TransferGeeks σας παρουσιάζει συγκεντρωτικά το τι ισχύει με τις μεταγραφικές κινήσεις του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός έχει ολοκληρώσει τη πρώτη του μεταγραφή, με τον Πούχατς να έχει ήδη κάνει το ντεμπούτο του και να αναμένεται να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στο επόμενο διάστημα.

Από εδώ και πέρα ο Παναθηναϊκός θα πάρει δύο παίκτες μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Πιο συγκεκριμένα οι πράσινοι ψάχνουν ένα εξτρέμ το οποίο θα μπορεί να κάνει τη διαφορά και ένα χαφ για να πλαισιώσει τους ήδη υπάρχοντες, ενόψει ενός ιδιαιτέρως απαιτητικού διμήνου.

Mάλιστα οι πράσινοι έχουν τα μάτια τους ανοιχτά και για μία ακόμη κίνηση. Δεν είναι δεδομένο, αλλά ο Παναθηναϊκός αν βρει κάποια καλή περίπτωση θα πάρει έναν ακόμη μεσο-επιθετικό, όχι για βασική επιλογή αλλά ως λύση από τον πάγκο.

Από τους παίκτες που ακούστηκαν, αρκετοί πλέον δεν ενδιαφέρουν. Ο Αντούνια δε πρόκειται να απασχολήσει αν δεν αλλάξει κάτι από πλευρά Κρουζ Αζούλ. Οι πράσινοι είχαν συμφωνήσει σε όλα με τον παίκτη, αλλά δε γίνεται να περιμένουν επ άπειρον την Κρουζ Αζούλ.

Το έκαναν μία φορά με τον Παλάσιος, αλλά τότε ήταν καλοκαίρι και δε «καιγόταν» η ομάδα για το πρωτάθλημα.

Μία ακόμη περίπτωση που δε θα προχωρήσει είναι αυτή του Κάουλι. Ο Βραζιλιάνος δε πρόκειται να πωληθεί από τη Λουντογκόρετς. Ο μόνος τρόπος να φύγει είναι να κατατεθεί η ρήτρα του, κάτι που ο Παναθηναϊκός δε πρόκειται να κάνει.

Δε φαίνεται να προχωράνε ούτε περιπτώσεις όπως του Βεκία, του Παβόν, του Ποθουέλο, του Ίβανιτς και του Γιάχανμπανκς. Ο τελευταίος απασχόλησε περισσότερο από τους προηγούμενους, αλλά ακόμη και αν φύγει από τη Φέγιενορντ έχει άλλες προτεραιότητες.

Σε ότι έχει να κάνει με αυτούς που απασχολούν, υπάρχει ένας που απασχολεί έντονα και ένας που προτάθηκε για τα εξτρέμ. Ο πρώτος είναι ο Λάζλο Κλάινχαϊσλερ, ο οποίος έχει παγώσει τις επαφές του με την Όσιγιεκ για ανανέωση και οι Κροάτες είναι θετικοί στο ενδεχόμενο να τον πουλήσουν. Στον Γιοβάνοβιτς αρέσει και δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις.

Προτάθηκε ακόμη και ο Σανκ-Χο Να, ο οποίος απασχολεί και τον Ολυμπιακό, αλλά δε πρόκειται για κάποια προχωρημένη περίπτωση.

loading...

Previous articleΔύο προτάσεις από MLS για Ούι Τζο!
Next articleΤόσα θα παίρνει ο Τάισον στον ΠΑΟΚ – Που «μπαίνει» η Ιντερνασιονάλ και τι θα συμβεί του χρόνου

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here