Ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν τερμάτισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στη βαθμολογία της Σούπερ Λιγκ.

Δύσκολα στον ίδιο του τον εαυτό έβαλε ο ΠΑΟΚ μετά και την ήττα από τον Ολυμπιακό, μιας και πλέον θέλει οπωσδήποτε την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος για να αγωνιστεί στο UEFA Europa League.

Η ήττα από τον Ολυμπιακό στην Τούμπα «πλήγωσε» τον ΠΑΟΚ, παρόλα αυτά οι «ασπρόμαυροι» στρέφονται απευθείας στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και θέλουν μόνο την κατάκτησή του.

Μετά από το παιχνίδι με την ΑΕΚ αναμένεται να πάρει… μπρος ο καλοκαιρινός μεταγραφικός σχεδιασμός του ΠΑΟΚ, με τον Ζοσέ Μπότο να έχει ήδη ονόματα στη λίστα προς προσθήκη αλλά και προς… αποχώρηση.

Αρκετά θα είναι τα ονόματα που δε θα αγωνιστούν ξανά στην Τούμπα, παρόλα αυτά οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θα διαμορφώσουν τελείως διαφορετικά τον σχεδιασμό τους αν η ομάδα τους πάρει το εισιτήριο για το UEFA Europa League και για αυτό θα υπάρξει μια «καθυστέρηση» ενός δεκαήμερου.

Ο Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Ζοσέ Μπότο και ο τεχνικός της ομάδας, Ραζβάν Λουτσέσκου, έχουν ήδη αξιολογήσει το υπάρχον ρόστερ και το ποιοι θα παραμείνουν στην ομάδα με το πρώτο φαβορί να είναι ο Μπράντον Τόμας, με περισσότερες λεπτομέρειες όμως να αναμένεται να γίνουν γνωστές μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

loading...

Previous articleΠαναθηναϊκός: Τέλος η σεζόν, παίρνει μπρος ο σχεδιασμός με… φόντο το Champions League
Next articleVIDEO: Ο Κράστεφ έδωσε την ασίστ αλλά η Λέφσκι δεν πήρε τη νίκη

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here