Οι «πράσινοι» ενδιαφέρονται για τον ποδοσφαιριστή της Γουότφορντ.

Στη λίστα του Παναθηναϊκού βρίσκεται ο υψηλόσωμος ποδοσφαιριστής.

Ο Τροστ-Ένκονγκ έχει ύψος 1,91μ., γεννήθηκε την 1η Σεπτεμβρίου του 1993 στην ολλανδική πόλη Χάαρλεμ από Νιγηριανούς γονείς και έχει και τις δύο υπηκοότητες. Πάντως, επέλεξε τη χώρα καταγωγής του και έχει χριστεί 64 φορές Νιγηριανός διεθνής, έχοντας σκοράρει 4 γκολ.

Ο Τροστ-Ένκονγκ έχει συμβόλαιο με την Γουότφορντ μέχρι τις 30/6/2025, όμως δεν υπολογίζεται. Στις 24 Ιανουαρίου η Σαλερνιτάνα απέκτησε με δανεισμό τον θηριώδη στόπερ, ο οποίος έπαιξε σε 9 αναμετρήσεις στη Serie A με μόλις 441 λεπτά. Η ιταλική ομάδα είχε οψιόν αγοράς του Τροστ-Ένκονγκ ύψους 1,8 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά δεν θα την εξασκήσει.

Εδώ προστίθεται στην εξίσωση ο Παναθηναϊκός. Ο οποίος ψάχνει έναν παίκτη για τα μετόπισθεν με τα χαρακτηριστικά του Τροστ-Ένκονγκ  και συζητά για τον Νιγηριανό ποδοσφαιριστή. Με την υπόθεση να θεωρείται δύσκολη, αφού η Γουότφορντ απαιτεί αρκετά χρήματα που ξεπερνούν τα 2 εκατομμύρια.

Το who is who του Τρόουστ Εκόνγκ

Ο Γουίλιαμ Τρόουστ-Εκόνγκ αγωνίζεται στην ομάδα της Σαλερνιτάνα, στην πρώτη κατηγορία Ιταλίας. Ο Νιγηριανός σέντερ μπακ, με ρίζες από την Ολλανδία (όπου είναι γεννημένος εκεί), είναι δανεικός από την ομάδα της Γουότφορντ.

Τι έχει πετύχει με την ομάδα της Σαλερνιτάνα

O Νιγηριανός/ Ολλανδός μπακ έχει πετύχει ένα γκολ και μάλιστα καθοριστικό, απέναντι στην Ουντινέζε. Καθοριστικό γιατί το πέτυχε στις καθυστερήσεις του δευτέρου ημιχρόνου, κρίνοντας το ματς και κάνοντας το 3-2. Παρόλα αυτά , στο Ιταλικό πρωτάθλημα έχει 9 συμμετοχές. Συνολικά έχει 235 παιχνίδια στα πόδια του περνώντας από Αγγλία, Ολλανδία , Βέλγιο, Τουρκία και τώρα, ξανά Ιταλία. Αξίζει να σημειωθεί πως η προηγούμενη ομάδα του στην Ιταλία, ήταν αυτή που πλήγωσε στο 90…

Πηγή: panathinaikos-cosmos.com

loading...

Previous articleΔιπλή πρόταση του ΠΑΟΚ σε Γκαμπιαντίνι
Next articleΆρης: Στο «στόχαστρο» δύο ποδοσφαιριστές της Καλαμάτας

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here