Ο Απρίλιος είναι μήνας ευρωπαϊκών υποχρεώσεων για τον Ολυμπιακό και όχι μόνο για την ανδρική ομάδα. Να θυμίσουμε πως και η Κ19 των Πειραιωτών έχει καταφέρει μεγάλες προκρίσεις και θα βρίσκεται στο Final-4 του Youth League με αντίπαλο τη Ναντ.

Από την άλλη και η ανδρική ομάδα των ερυθρολεύκων έχει να δώσει τον επαναληπτικό του 3-2 επί της Φενέρμπαχτσε, στην Κωνσταντινούπολη το βράδυ της Πέμπτης (18/4 22:00). Η ιδιαιτερότητα που προκύπτει είναι η εξής. Λόγω της τιμωρίας του Παναγιώτη Ρέτσου και της έλλειψης κεντρικών αμυντικών, ο Μεντιλίμπαρ αποφάσισε να πάρει στην αποστολή ως εναλλακτική λύση τον Ισίδωρο Κουτσίδη.

Ο 19χρονος Δραμινός είναι βασικός τόσο με τον Ολυμπιακό Β’ όπου μετράει 21 συμμετοχές φέτος, όσο και με την Κ19 των Πειραιωτών στο ταξίδι της στο Youth League με 6 συμμετοχές. Έτσι εκτός του ταξιδιού την Πέμπτη (18/4), ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός θα χρειαστεί να ταξιδέψει ξανά την επομένη (19/4), για να βρεθεί με την υπόλοιπη ομάδα στο Final-4 του Youth League που θα διεξαχθεί στη Νιον.

loading...

Previous articleΟλυμπιακός: Ανακοίνωσε αποστολή ο Μεντιλίμπαρ για τη ρεβάνς στο «Σουκρού Σαράτσογλου»
Next articleΠΑΟΚ: Το πλάνο ενδεκάδας στο ματς της χρονιάς, ποιες οι σκέψεις του Λουτσέσκου

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here