Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα ο Δημήτρης Πέλκας θα συνεχίσει την καριέρα του μακριά από την Ελλάδα, στην Μπασάκσεχιρ. Παρά το δεδομένο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ δεν υπήρξε οριστική συμφωνία και ο Έλληνας διεθνής αποφάσισε να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Τουρκία.

Όπως φαίνεται υπήρξαν δύο λόγοι που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Ο πρώτος και κυριότερος, όπως μεταδίδεται και από του Τούρκους είναι οι οικονομικές απολαβές του 29χρονου. Αυτό που έγινε γνωστό είναι πως ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ θα αμείβεται με 1.3 εκατ. ευρώ το χρόνο ποσό πολύ πιο πάνω από τα οικονομικά δεδομένα που υπολόγιζαν οι Θεσσαλονικείς να δώσουν στον Πέλκα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στον Έλληνα μεσοεπιθετικό θα προσφερόταν συμβόλαιο ύψους 600-700 χιλιάδων ευρώ το χρόνο και ίσως ανέβαινε αν έμπαιναν και κάποια μπόνους σε αυτό. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό πρόκειται για σχεδόν διπλάσιο ποσό.

Και ο δεύτερος και εξίσου σημαντικός στο να βοηθήσει τον Πέλκα να κατασταλάξει ήταν πως όπως είχε αναφέρει πριν λίγες μέρες θα πήγαινε εκεί που τον ήθελαν με πράξεις.

Τα μεταγραφικά στον ΠΑΟΚ μετά το διαφαινόμενο διαζύγιο με Μπότο αλλά και ενόψει των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων φαίνεται να έχουν παγώσει και δεν προκύπτει ο 29χρονος να είχε κάποια πρόταση στα χέρια του παρά μόνο την επιθυμία του «δικεφάλου» να τον εντάξει στο ρόστερ του.

Έτσι κρίνοντας πως δεν θέλει να διαθέσει άλλο χρόνο και να περιμένει ο Πέλκας επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στη γειτονική Τουρκία.

loading...

Previous article«Ο Απόλλων Λεμεσού βρίσκεται σε επαφές με Βαλμπουενά»
Next articleΣυνεχίζει στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Τζίμας

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here