Οι ποδοσφαιριστές που οι Κρητικοί προσπαθούν να κρατήσουν στο Ηράκλειο.

Ο ΟΦΗ ολοκληρώνει μια σεζόν, στην οποία η αλήθεια είναι πως δεν κατάφερε να πετυ΄χει τον στόχο της εισόδου στην πρώτη εξάδα της φετινής Superleague.

Μέσα στη χρονιά, η ομάδα της Κρήτης έδωσε την ευκαιρία σε αρκετούς ποδοσφαιριστές, με τον Τραϊανό Δέλλα να καλείται να αποφασίσει για το μέλλον του ρόστερ, επιθυμώντας να διατηρήσει ορισμένους από αυτούς στο ρόστερ.

Αυτοί που οδεύουν προς ανανέωση

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, υπάρχουν 4 παίκτες, τους οποίους ο ΟΦΗ θα προσπαθήσει να κρατήσει στο Ηράκλειο, θεμελιώνοντας τον ρόστερ της επερχόμενης σεζόν.

Ένας από αυτούς είναι ο Γιον Τοράλ, με τον Ισπανό να έχει «καταθέσει» τα… διαπιστευτήρια του, όσον αφορά την κλάση του και το τι μπορεί να προσφέρει στον ΟΦΗ, αποτελώντας διαρκή απειλή για κάθε άμυνα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Στην ίδια κατηγορία βρίσκεται και ο Μιγκέλ Μεγιάδο, που βρίσκεται στην Κρήτη από το καλοκαίρι του 2020 και έχει κερδίσει την εκτίμηση τόσο του προπονητή του όσο και της διοίκησης του συλλόγου.

Πέρα από τα μεσοεπιθετικά «όπλα», είναι λογικό πως ο ΟΦΗ θέλει να επενδύσει στην άμυνα του, ανανεώνοντας τη συνεργασία του με τον Πραξιτέλη Βούρο, που αποτελεί από τους κορυφαίους Έλληνες στόπερ του πρωταθλήματος.

Ο τελευταίος ποδοσφαιριστής που ο ΟΦΗ επιθυμεί ξεκάθαρα να κρατήσει είναι ο Γκουντμουντούρ Θοράρινσον, παρακολουθώντας την φετινή εξέλιξη του Ισλανδού αμυντικού, ο οποίος συμμετέχει και στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας του.

Οι… έμπειροι

Μετά από μια μεγάλη πορεία στα γήπεδα και κυρίως σε αυτά του ελληνικού πρωταθλήματος, οι Δημήτρης Σωτηρίου και Κωνσταντίνος Γιαννούλης έχουν τη δυνατότητα να αποτελέσουν μέλη του… νέου ΟΦΗ, προσδίδοντας πολύτιμη εμπειρία, που μπορεί να βοηθήσει στις δύσκολες στιγμές, κάτι που φαίνεται να γνωρίζουν στην Κρήτη.

Η περίπτωση Μπακού

Ο Μπακού μπορεί να μην ανήκει στον ΟΦΗ, ωστόσο έχει παρουσιάσει θετικά δείγματα και υπάρχουν σκέψεις παραμονής του στην ομάδα, υπό έναν όρο.

Ο επιθετικός αγωνίστηκε φέτος στην Ελλάδα, ως δανεικός από τη Λέγκια Βαρσοβίας και ο πολωνικός σύλλογος έχει τον πρώτο λόγο στην περίπτωση τού.

loading...

Previous article«Κομμάτι» της επιστροφής της Πάρμα: Οι εμφανίσεις του… αήττητου Ζαγαρίτη στην Ιταλία!
Next articleΑπό τον Άρη της επανόδου στη… Μαλαισία!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here