Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στη χώρα στην ηλικία του. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Καρέτσα, τον ΕλληνοΒέλγο μεσοεπιθετικό που σε ηλικία 16 ετών έκανε το Μ. Σάββατο (4/5) το επίσημο ντεμπούτο του με την ανδρική ομάδα της Γκενκ.

Ο 16χρονος πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 88ο λεπτό του αγώνα, απέναντι στην Σερκλ Μπριζ με την ομάδα να ηττάται με 4-1, ωστόσο αυτή είναι μια βραδιά που ο ίδιος δεν θα ξεχάσει ποτέ. Ο Καρέτσας μετρά φέτος 20 συμμετοχές με τη δεύτερη ομάδα έχοντας 6 γκολ και 5 ασίστ.

Όσον αφορά το θέμα της εθνικότητας, ο ίδιος έχει αγωνιστεί μέχρι και με την Κ17 του Βελγίου, ωστόσο και η Ελλάδα έχει προσπαθήσει να τον πείσει να αγωνιστεί με τη γαλανόλευκη. Ο Καρέτσας πάντως έχει δηλώσει πως δεν έχει αποφασίσει σίγουρα τι θα κάνει αν και μεγαλώνοντας ποδοσφαιρικά μακριά από την Ελλάδα, μοιάζει δύσκολο να εκπροσωπήσει τη χώρα σε εθνικό επίπεδο.

Στο Βέλγιο τον θεωρούν πολύ μεγάλο πρότζεκτ, συγκρίνοντας τον με τον Εντέν Αζάρ, ενώ η αξία του αυτή τη στιγμή στο transfermarkt αγγίζει το 1.5 εκατ. ευρώ.

loading...

Previous articleΜπράιτον – Άστον Βίλα 1-0: Κάκιστη εμφάνιση και ήττα για τους λαβωμένους «χωριάτες» πριν τον Ολυμπιακό (vid)
Next articleΝίκη παραμονής της Θέλτα με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Δουβίκα (vid)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here