Το Transfergeeks.gr ασχολείται με τον 22χρονο Σλοβάκο που απέκτησε ο ΠΑΣ Γιάννενα.

Η ομάδα της Ηπείρου μετά τον Κλέιμαν ανακοίνωσε τον νεαρό Μπεγκάλα για τα χαφ, δίνοντας συνέχεια στις μεταγραφικές κινήσεις του «Άγιαξ» οι οποίες αναμένεται να είναι αρκετές το ερχόμενο χρονικό διάστημα.

Το ερώτημα πλέον είναι τι μπορεί να περιμένει ο ΠΑΣ από τον Μπεγκάλα. Ποιοι είναι οι τομείς στους οποίους ξεχωρίζει και που χρειάζεται ακόμη δουλειά.

Αρχικά σε ότι έχει να κάνει με το καλύτερο χαρακτηριστικό του, ο νεαρός χαφ είναι ένας… κλέφτης πολυτελείας. Πέρυσι ήταν στους κορυφαίους του Σλοβάκικου πρωταθλήματος στη συγκεκριμένη κατηγορία με 6,5 ανά παιχνίδι, ενώ ήταν και ο κορυφαίος της ομάδας του.

Στα υπόλοιπα αμυντικά στοιχεία είναι πάνω από τον μέσο όρο στις αμυντικές μονομαχίες, κερδίζοντας σταθερά περισσότερο από το 60% αυτών. Ο αριθμός αυτός δεν είναι αρνητικός, δεν είναι όμως και κάτι το ιδιαίτερο. Βρίσκεται δηλαδή πάνω από τον μέσο όρο, χωρίς να αποτελεί κάτι εξαιρετικό σε αυτή την κατηγορία.

Ο τομέας όμως όπου ο Μπεγκάλα αναμένεται να βοηθήσει πολύ είναι αυτός των εναέριων μονομαχιών. Βλέποντας τον κόσμο από τα 186 εκατοστά ο 22χρονος ήταν σταθερά από τους κορυφαίους στο πρωτάθλημα του, όπως μπορείτε να δείτε και στην παρακάτω εικόνα.

Στο κομμάτι της δημιουργίας έως τώρα ο Μπεγκάλα δεν έχει καταφέρει να αποδειχθεί ιδιαίτερα χρήσιμος για τις ομάδες του. Σταθερά κάτω από το 80% τα προηγούμενα χρόνια χωρίς κάτι εντυπωσιακό στις πάσες του στο τελευταίο τρίτο ή στην αντίπαλη περιοχή. «Πακέτο» πάνε και τα πολλά λάθη που κάνει ανά παιχνίδι και πρέπει να μειώσει.

Σε αυτά πρέπει σίγουρα να τον «δουλέψει» ο ΠΑΣ Γιάννενα. Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι πρόκειται για ένα 22χρονο παιδί που έχει περιθώρια εξέλιξης, το λεγόμενο «potential». Για αυτό άλλωστε έπαιξε και στις μικρές Εθνικές της Σλοβακίας.

Τέλος σημαντικό είναι ότι πέρυσι βελτιώθηκε σημαντικά στο ένας εναντίων ενός. Δεν είχε πολλές (και περιττές) ντρίμπλες και μέτρησε ποσοστό επιτυχίας 61,5% σε τέτοιες καταστάσεις.

loading...

Previous articleΠΑΟΚ: Oι τρελές απαιτήσεις της ΤΣΣΚΑ στην τελευταία ομάδα που ήθελε τον Καρασκάλ
Next articleΠάει για το μπαμ με πρώην φορ του Παναθηναϊκού η Λαμία!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here