Οι ερυθρόλευκοι περιμένουν να δουν το που θα καταλήξουν Μπόχουμ και Καρταχένα για να φανεί το τι χρήματα θα έχουν στα ταμεία τους.

Ξεκινώντας από αυτόν που έχει τις περισσότερες πιθανότητες να φέρει λεφτά στον Πειραιά, ο Πιερ Κούντε βρίσκεται στη Μπόχουμ και αν αυτή παραμείνει στη Bundesliga ο Ολυμπιακός θα εισπράξει 2.000.000 ευρώ για εκείνον!

Μέχρι στιγμής, η Μπόχουμ είναι στους 27 βαθμούς, τρεις περισσότερους από τη Στουτγκάρδη η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 16η θέση της Bundesliga που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής/υποβιβασμού. Ο ίδιος ο Κούντε έχει παίξει εννέα παιχνίδια πετυχαίνοντας και ένα γκολ.

Από την άλλη πλευρά, πολύ καλή σεζόν στη LaLiga2 όπου αγωνίζεται με τη φανέλα της Καρταχένα. Ο Πέπε έχει καταφέρει να δώσει τέσσερις ασίστ σε 11 παιχνίδια, βοηθώντας την ομάδα του να φτάσει στο -3 από τα πλέι-οφ ανόδου με 6 παιχνίδια να απομένουν.

Σε περίπτωση που η Καρταχένα ανέβει, τότε ο Πέπε θα παραμείνει στην Ισπανία καθώς υπάρχει υποχρεωτική οψιόν αγοράς για εκείνον όπως έχουν αναφέρει τα Ισπανικά ΜΜΕ.

loading...

Previous articleΕκείνος είναι στην Ισπανία και στην Ελλάδα ούτε έχει ανακοινωθεί η λύση του συμβολαίου!
Next articleO Μπουχαλάκης έχει χάσει ήδη τη θέση του στη Κόνυασπορ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here