Ο υποβιβασμός του ΠΑΣ Γιάννινα στη Super League 2 έχει αναγκάσει τους ιθύνοντες των Ηπειρωτών να προβούν σε αρκετά μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ του συλλόγου. Πολλοί είναι αυτοί που θα αποχωρήσουν και ένας εξ αυτών φαίνεται πως θα είναι ο Ζήσης Καραχάλιος.

Το συμβόλαιο του 28χρονου αμυντικού χαφ, ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι (2025) και οι δύο ομάδες που θέλουν να αποκτήσουν τον παίκτη, ο ΟΦΗ και ο Αστέρας Τρίπολης ο οποίος έχει συνδεθεί και στο παρελθόν με τον 28χρονο θα πρέπει πρώτα να συμφωνήσουν με τον ΠΑΣ. Αμφότερες οι ομάδες έχουν καταθέσει την προσφορά τους, με τους Αρκάδες να έχουν οικονομικά το πάνω… χέρι και όσον αφορά την προσφορά τους προς τους Ηπειρώτες, αλλά και ως προς τους οικονομικούς όρους προς τον παίκτη.

Οι διαπραγματεύσεις είναι ενεργές και προς το παρόν υπάρχει και το δεδομένο πως ίσως ο Έλληνας ποδοσφαιριστής θέλει να… εξαργυρώσει την καλή του παρουσία με ένα συμβόλαιο στο εξωτερικό. Ωστόσο προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι οριστικό στην υπόθεση που σίγουρα θα απασχολήσει ξανά την επικαιρότητα τις επόμενες μέρες.

loading...

Previous article«Η Τσίβας σκέφτεται σοβαρά να κάνει κίνηση για τον Πινέδα»
Next articleΑυτός είναι ο Ραζβάν Μαρίν που αρέσει στον ΠΑΟΚ (vids)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here