Ο Παναιτωλικός ολοκλήρωσε μία κίνηση που σίγουρα έχει ποδοσφαιρική λογική.

Αυτό τον Ιανουάριο η ομάδα του Αγρινίου έριξε τα δίχτυα της (και) μακριά από την Ευρώπη. Μετά τους Ανόρ και Γκρατερόλ που έπαιζαν στη Λατινική Αμερική, η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου ανακοίνωσε και τη συμφωνία με τον Αφίζ Νοσιρού που μέχρι πρόσφατα αγωνιζόταν στη Νιγηρία και την Kwara United.

Πρόκειται για έναν παίκτη για τον οποίο δεν προσφέρονται πάρα πολλά στοιχεία. Αν προσπαθήσει κάποιος θα μπορέσει να τον δει με την Εθνική Νιγηρίας και στο Confederations Cup με την Kwara United, ενώ τα στατιστικά τα οποία υπάρχουν για εκείνον δεν είναι πάρα πολλά.

Υπάρχουν όμως κάποια δεδομένα, κάποια πράγματα που κάνουν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα τη περίπτωση του Νοσιρού. Τα στοιχεία αυτά λοιπόν είναι η ηλικία του (24 ετών), το γεγονός ότι είναι διεθνής με την Εθνική Νιγηρίας αλλά και πως άπαντες στη πατρίδα του συμφωνούν ότι είναι… πολύ καλός για να μείνει στην Kwara United.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή ο οποίος στο επίπεδο που έπαιζε ξεχώριζε. Είναι άνετος με τη μπάλα στα πόδια, έχει καλή αντίληψη του παιχνιδιού και κοιτάει τη μπροστινή μπαλιά. Δείχνει να έχει καλές τοποθετήσεις και να κάνει τον εαυτό του διαθέσιμο για να λαμβάνει τη μπάλα και να βοηθάει στο «χτίσιμο» από πίσω.

Σαν κάποια αρνητικά που διακρίνονται από όσα στοιχεία είναι διαθέσιμα είναι το ότι δε φαίνεται ιδιαίτερα «δυνατός» και αυτό ίσως επηρεάσει το κομμάτι των μονομαχιών του, ενώ στον αέρα δε κάνει τη διαφορά.

Όλα αυτά πάντα με… επιφύλαξη, καθώς κανείς δε ξέρει το πως τα πολύ ωραία στοιχεία που έχει στο παιχνίδι του μπορούν να μεταφερθούν στο γήπεδο. Για αυτό κάνουμε λόγω για ένα «μίνι-τζόκερ» που παίζει ο Παναιτωλικός. Όχι με την ακριβή έννοια του όρου βέβαια, καθώς η ομάδα του Καμίνσκι ξέρει τι βλέπει, βλέπει έναν παίκτη διεθνή, νεαρό, εξελίξιμο με μεγάλο κίνητρο.

Είναι ουσιαστικά σα κάποιος να είπε στους Αγρινιώτες τους μισούς αριθμούς του τζόκερ και τώρα ότι… πετύχει από το 4, το 5 και το 6 να μπορεί να… απογειώσει αυτή τη κίνηση.

loading...

Previous articleΆσχημα νέα από τον Σάντος για τον Σιμάνσκι
Next articleOι καλύτερες μεταγραφές… που δεν ήρθαν, έπαιρναν πρωτάθλημα!

1 COMMENT

  1. […] Στα χαφ ο Αφίζ Νοσιρού, ένα ακατέργαστο ταλέντο, στοίχημα για τους ανθρώπους του Παναιτωλικού να τον εντάξουν στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο ομαλά. Διεθνής ήδη με την εθνική Νιγηρίας και φυσικά έχει αναλυθεί πλήρως το προφίλ του από τους Transfe… […]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here