Μπορεί συνολικά ο Χάμες Ροντρίγκεζ να έκανε μερικά πολύ καλά παιχνίδια για τον Ολυμπιακό, η εικόνα του όμως στα ντέρμπι εξηγεί πολλά.

Μοναδικό ντέρμπι στο οποίο ο Χάμες όντως έκανε τη διαφορά ήταν αυτό με τον ΠΑΟΚ. Το πρώτο του, στο οποίο πέτυχε ένα γκολ, κάνοντας όμως γενικότερα αρκετά λάθη και 14 λάθος πάσες από τις 44 που συνολικά επιχείρησε.

Στα υπόλοιπα πέντε ντέρμπι ο Ροντρίγκεζ είχε 0 γκολ, 0 ασίστ και μόλις 0,15 expected goals. Επίσης στα υπόλοιπα ντέρμπι πέρασε συνολικά μόνο τέσσερις πάσες στη μεγάλη περιοχή του αντιπάλου. Ούτε μία ανά ματς δηλαδή!

Από την άλλη δε πήγαν τα πράγματα όπως θα περίμεναν στον Ολυμπιακό ούτε στο κομμάτι της δημιουργίας. Μόνο σε ένα από τα ντέρμπι είχε ποσοστό μεγαλύτερο του 80% στις πάσες του, ενώ έπεσε και κάτω από 70%!

Μέσα σε όλα ο Κολομβιανός δε μπόρεσε να βοηθήσει καθόλου στο αμυντικό κομμάτι. Ο Χάμες δεν είχε ούτε ένα κλέψιμο σε κάθε ντέρμπι, ενώ εκτός του Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός μέτρησε μόλις οκτώ αμυντικές μονομαχίες σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια!

*Τα στατιστικά αντλήθηκαν από το Wyscout

loading...

Previous articleΗ απόφαση που ο Γκατούζο πήρε το Γενάρη και θα την… μετανιώσει αν έρθει στον Ολυμπιακό
Next articleΟ Μεταξάς στα ραντάρ του Παναθηναϊκού!

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here