Αν ένας παίκτης έχει πάρει από το… χέρι τον Ολυμπιακό σε αυτή τη μυθική πορεία στους έξι νοκ-άουτ αγώνες που έδωσε στο Conference League αυτός είναι ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Ο Μαροκινός επιθετικός των Πειραιωτών ολοκλήρωσε μια αδιανόητη σειρά αγώνων με αντίπαλο την Άστον Βίλα, στην οποία σκόραρε πέντε γκολ, πιάνοντας ρεκόρ που έχουν κάνει οι Ρανταμέλ Φαλκάο και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Τα δύο χθεσινά του γκολ τον έφεραν στη 2η θέση του πίνακα των σκόρερ της Ευρώπης, όλων των εποχών με 15 γκολ, ωστόσο ο 30χρονος πέτυχε και μια ακόμη εξαιρετική επίδοση.

Ο Ελ Καμπί αγωνίστηκε σε όλα τα ματς των «ερυθρολεύκων» από τα Play Off της φάση των «16» μέχρι τη ρεβάνς των ημιτελικών και έχει βρει δίχτυα και στα δύο παιχνίδια κόντρα σε Φερεντσβάρος και Μακάμπι Τελ Αβίβ, φυσικά και σε αυτά με την Άστον Βίλα αλλά σε κανένα με τη Φενέρμπαχτσε.

Έτσι έφτασε τα 10 γκολ στη διοργάνωση και θα αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στη διοργάνωση αγωνιζόμενος μόνο στα νοκ-άουτ αφήνοντας πίσω του τον Εράν Ζάχαβι της Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο οποίος έμεινε στα οκτώ γκολ.

loading...

Previous article«Δεν περνάς τον Μανδά ούτε στο ποδοσφαιράκι» (pic)
Next article«Δύο ομάδες από την Ιταλία και μια από την Αγγλία θέλουν τον Γιαννούλη» (pic)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here