Ήταν αναμενόμενο, έγινε και επίσημο. Ο υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού, Ντάνι Γκαρθία, έμεινε ελεύθερος από την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Οι Βάσκοι -σύμφωνα με την ισπανική As- εξέταζαν το ενδεχόμενο επέκτασης στο συμβόλαιο του παίκτη, όμως ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής αποφάσισε να μην περιμένει και να αναζητήσει ένα νέο project στο οποίο θα αισθάνεται σημαντικός. Φέτος μειώθηκε αισθητά ο ρόλος του και έχοντας μόλις 17 συμμετοχές θέλησε να ψάξει κάποια νέα πρόκληση.

Εκεί… μπαίνει ο Ολυμπιακός με τον Μεντιλίμπαρ να γνωρίζει πολύ καλά τον παίκτη από την κοινή τους παρουσία στην Ειμπάρ, αλλά και όχι μόνο. Συνυπήρξαν και ως αντίπαλοι για πάρα πολλά χρόνια στη La Liga με τον Ντάνι Γκαρθία να έχει πάνω από 300 παιχνίδια στην κατηγορία, το 1/3 με προπονητή, τον νυν τεχνικό των Πειραιωτών.

Η ανακοίνωση της Μπιλμπάο:

«Ένας ποδοσφαιριστής ομάδας με κεφαλαία γράμματα, έβαζε πάντα τη συλλογικότητα πάνω από το άτομο. “Δεν θα συγχωρούσα τον εαυτό μου αν έλεγαν ότι ήμουν κακός αναπληρωματικός”, σχολίασε δημοσίως, όταν ο ρόλος του ως βασικός στην ομάδα άρχισε να μειώνεται. Ένα σπουδαίο μάθημα για τους δεκάδες νεαρούς παίκτες που είχε γύρω του.

Ήρθε στον σύλλογο με το όνειρο της συμμετοχής στην Ευρώπη, στόχος που δεν μπόρεσε να εκπληρώσει, αλλά φεύγει από την ομάδα πίσω στις ηπειρωτικές διοργανώσεις και με το μεγάλο επίτευγμα να έχει απελευθερώσει τη Λα Γκαμπάρα τέσσερις δεκαετίες μετά. Η Μπιλμπάο τού εύχεται καλή τύχη στη μελλοντική επαγγελματική του καριέρα, ενώ του είναι βαθιά ευγνώμων για την αφοσίωση και την προσήλωση που επέδειξε στην υπεράσπιση των συμφερόντων της οντότητας όλα αυτά τα χρόνια», ανέφερε μεταξύ άλλων η Μπιλμπάο στην επίσημη ανακοίνωσή της.

loading...

Previous article«Μετά τον τελικό του Κυπέλλου θα επανέλθει η Σπόρτινγκ για Ιωαννίδη»
Next articleΠαραμένει στις Σέρρες ο Πεταυράκης

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here