Ο Ντάνι Γκαρθία από το πρωί της Δευτέρας (6/5) συνδέθηκε με τον Ολυμπιακό. Ο 33χρονος έμπειρος μέσος ανήκει στην Αθλέτικ Μπιλμπάο και το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι.

Όπως δείχνει η κατάσταση ο Ισπανός δεν έχει θέση στο πλάνο του Ερνέστο Βαλβέρδε. Χαρακτηριστικό είναι πως τη σεζόν που μας πέρασε έκανε μόλις 17 συμμετοχές και 617 αγωνιστικά λεπτά, δηλαδή 36 λεπτά ανά παιχνίδι. Αυτή ήταν και η πρώτη του χρονιά που ο μέσος τω Βάσκων έμεινε με λίγο αγωνιστικό χρόνο και πλέον φαίνεται πως ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Έτσι σύμφωνα με την «AS» ο Μεντιλίμπαρ έχει ρίξει… δίχτυα στην Ισπανική αγορά και θέλει να κάνει κάτοικο Πειραιά τον Ντάνι Γκαρθία. Ενός ποδοσφαιριστή με πάνω από 300 συμμετοχές στη La Liga, έχοντας συνυπάρξει και στο παρελθόν με τον προπονητή των «ερυθρολεύκων». Πιο συγκεκριμένα για τρεις σεζόν από το 2015 μέχρι το 2018.

Με προπονητή τον 63χρονο ο Γκαρθία αγωνίστηκε σε 105 παιχνίδια σκοράροντας μια φορά και μοιράζοντας δύο ασίστ. Είχε όπως είναι κατανοητό ένα κομβικό ρόλο στα πλάνα του Μεντιλίμπαρ με την Ειμπάρ. Το ίδιο θα ψάξει να βρει και στον Ολυμπιακό, εάν το ρεπορτάζ των Ισπανών έχει βάση, κάτι που φυσικά θα φανεί μετά το τέλος της φετινής σεζόν.

loading...

Previous article«Υπάρχει ενδιαφέρον από το εξωτερικό για τον Μανδά, θα συζητήσουμε με τη Λάτσιο για το νέο συμβόλαιο»
Next articleΠαναθηναϊκός: Επέστρεψε στις προπονήσεις, εκτός Ιωαννίδης και Μπερνάρ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here