Ο Έντουιν Ροντρίγκες επέστρεψε στην Ονδούρα και στην άφιξή του βρέθηκαν δημοσιογράφοι προκειμένου να μάθουν τις σκέψεις για την παρουσία του στον Άρη.

«Δεν είμαι καθόλου απογοητευμένος», σχολίασε ο Ροντρίγκες σε μια από τις σύντομες κουβέντες που είπε στην “El Heraldo”. Από την άλλη,τόνισε ότι  θα ενταχθεί στην πρώην του ομάδα την Ολίμπια: «αύριο μπορεί να ενταχθώ στις τάξεις του συλλόγου».

Όπως αναφέρει η εφημερίδα από την Ονδούρα: “Ο Ροντρίγκες ήταν για λίγα λεπτά στο αεροδρόμιο, δεν άφησε το τηλέφωνο, έφτασε με μαύρο σκουφάκι, μπλε τζιν και φούτερς και μπήκε γρήγορα σε ένα βαν που θα τον μεταφέρει στην Τεγκουσιγκάλπα. Την περίοδο που ήταν στον Άρη, ο Έντουιν έπαιξε δύο παιχνίδια. Το πρώτο ήταν για τη φάση των “16”, έπαιξε 45 λεπτά στη νίκη 1-2 της ομάδας του εναντίον του Λεβαδειακού του Αλφέρντο Μεχία. Και η αναμέτρηση του Άρη με τον Βόλο σήμανε ντεμπούτο και αντίο, στην 19η αγωνιστικής της Super League, στην οποία είχε δράση στα 10 λεπτά του αγώνα.

Με την άφιξη του Ροντρίγκες, η Ολίμπια με προπονητή τον Πέδρο Τρόλιο υπογράφει την Tέταρτη μεταγραφή για να αγωνιστεί στο Clausura 2023 και το Concacaf Champions League”.

loading...

Previous articleΈκπληξη στο «90» με DM9 ο Ιωνικός!
Next article«Σφήνα Ολυμπιακού για Μπονατσόλι που θέλει ο ΠΑΟΚ»!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here