Ο Άρης, μπορεί να μην διανύει την καλύτερη δυνατή σεζόν που θα μπορούσε βάσει ρόστερ, ωστόσο υπάρχουν κάποιοι παίκτες του που ξεχώρισαν και το καλοκαίρι μπορούν να φέρουν προτάσεις για να αποχωρήσουν και να φέρουν έσοδα στην ομάδα.

ΛΟΥΙΣ ΠΑΛΜΑ

Ο Λουίς Πάλμα, πραγματοποιεί μια αρκετά καλή σεζόν με τη φανέλα του Άρη και η αλήθεια είναι ότι έχει ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων, με αυτό της Ρέιντζερς να ξεχωρίζει μέχρι στιγμής. Όπως είναι αναμενόμενο βάσει απόδοσης αλλά και λόγω ηλικίας, ο Πάλμα είναι ικανός να φέρει πρόταση για να αποχωρήσει και μάλιστα με πολύ καλά λεφτά για τον Άρη.

ΜΠΡΑΝΤΛΕΪ ΜΑΖΙΚΟΥ

Μπορεί να μοιράστηκε αρκετά παιχνίδια με τον Πίρσμαν, ωστόσο ο Μαζικού συνολικά είχε μια καλή εικόνα τη φετινή σεζόν, με τους Γάλλους σκάουτερ να τον έχουν παρακολουθήσει σε αρκετά από τα παιχνίδια που αγωνίστηκε. Βρίσκεται σε μια καλή ποδοσφαιρικά ηλικία επομένως είναι πολύ πιθανό το καλοκαίρι να έχει πρόταση από ομάδα της Ligue 2 στη Γαλλία.

ΦΑΜΠΙΑΝΟ-ΜΠΡΑΜΠΕΤΣ

Ο Φαμπιάνο μαζί με τον Μπράμπετς αποτελούν ένα από τα κορυφαία αμυντικά δίδυμα στη Super league τα τελευταία 2 χρόνια και όπως είναι λογικό το όνομα τους παίζει και ακούγεται σε πολλές ομάδες του εξωτερικού. Και οι δύο ήταν αρκετά σταθεροί την φετινή χρονιά με αποτέλεσμα όταν απουσίαζε ο ένας από τους δύο, ο Άρης να έχει σοβαρά αμυντικά προβλήματα με τον Νκουλού βασικό. Φαμπιάνο και Μπράμπετς αναμφίβολα θα απασχολήσουν έντονα το μεταγραφικό ρεπορτάζ.

ΟΝΤΟΥΜΠΑΤΖΙΟ

Ο Μόσες Οντουμπάτζο, ξεχώρισε και αυτός στην αμυντική γραμμή του Άρη τόσο για την ταχύτητα του όσο και για επιρροή του συνολικά στο επιθετικό παιχνίδι του Άρη παρά το γεγονός ότι είναι δεξί μπακ. Οι πολύ καλές του εμφανίσεις αλλά και το γεγονός ότι είναι πελάτης του πολύ γνωστού μανατζερικού γραφείου Wasserman, μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να φτάσει στα χέρια του Άρη πρόταση για ενδεχόμενη μεταγραφή του.

loading...

Previous articleΜένει στην Μπορντό ο Μισελέν, φέρνει λεφτά στα ταμεία της ΑΕΚ!
Next articleΗ ανανέωση του Μπράντον και το πλάνο για Τζίμα

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here